Life

Cum au fost umiliți Răzvan și Dani de la Neatza. “Eram un nesimțit”. Momentul neștiut din perioada în care făceau matinal la Național TV

Răzvan și Dani de la Neatza, umiliți de un cunoscut comediant. Ce s-a întâmplat pe vremea când cei doi lucrau la Național TV.
04.07.2023 | 08:01
Cum au fost umiliti Razvan si Dani de la Neatza Eram un nesimtit Momentul nestiut din perioada in care faceau matinal la National TV
Cum au fost umiliți Răzvan și Dani de la Neatza. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Ilie, cunoscut sub numele de Varză, a povestit despre cum au fost umiliți de el Răzvan și Dani. Totul s-a întâmplat înainte ca cei doi prezentatori să devină atât de cunoscuți

Cum au fost umiliți Răzvan și Dani de la Neatza. S-a întâmplat atunci când lucrau la Național TV

Răzvan Simion și Dani Oțil se numără printre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Cei doi prezintă din 2008 matinalul de la Antena 1, însă au lucrat la alt post TV până să ajungă aici.

ADVERTISEMENT

Înainte de a realiza emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi prezentatori au avut un alt matinal la Național TV. La momentul respectiv, cei doi erau colegi de trust cu Daniel Ilie, care prezenta emisiunea de succes Taxi Driver.

La finalul anilor ’90, Daniel Ilie a înființat trupa Terles Berles în 1999, alături de Florin Maxineanu. Cei doi au făcut furori cu melodia “Tanga balanga”. Până să devină cunoscut, comediantul a trecut prin mai multe experiențe profesionale.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în timp ce era la cantină, pe vremea când atât el, cât și Răzvan și Dani lucrau la Național TV, comediantul s-a amuzat pe seama celor doi pentru că nu aveau o audiență foarte mare.

Totodată, Varză a recunoscut că era foarte arogant în acea perioadă. Atunci era deja cunoscut, motiv pentru care a fost “furat” de acest val al celebrității și acționa în consecință.

ADVERTISEMENT

Daniel Ilie este conștient că cei doi prezentatori au ajuns departe acum, . În plus, emisiunea Taxi Driver este un capitol încheiat de mult timp pentru  fostul concurent de la iUmor.

“Pe vremea aia, matinalul de la Național TV îl făceau Răzvan și Dani. Și eu eram un arogant, pentru că pe mine m-a furat vedetismul atunci. M-a furat chestia aia, recunosc cu mâna pe inimă. Am fost un mare nesimțit.

ADVERTISEMENT

Eram un arogant. (…) Îți dau un exemplu. Intram în cantină, Răzvan și Dani erau acolo și ne salutau. Și eu eram ‘Ia uite, ne salută ratingul mic’. La nivelul ăla de nesimțit eram. (…)

Anii au trecut, vremurile s-au schimbat, Taxi Driver s-a terminat, iar Răzvan cu Dani sunt unde sunt”, a povestit Daniel Ilie în podcastul Vin de-o poveste, găzduit de Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT