Sport

Cum au petrecut Crăciunul starurile din sportul mondial. Imaginile care au cucerit milioane de fani

Starurile din sportul mondial au petrecut un Crăciun de vis. Neymar, Mbappe, Haaland, Serena Williams, Marx Verstappen, Nadia Comăneci sau Simona Halep, virali pe internet.
25.12.2023 | 21:11
Cum au petrecut Craciunul starurile din sportul mondial Imaginile care au cucerit milioane de fani
Nadia Comăneci și Simona Halep, virale pe internet alături de marile personalități sportive din întreaga lume. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii români au petrecut în vacanțe exotice de Crăciun, însă starurile din sportul mondial s-au întrecut pe sine în acest an. Mbappe, Neymar sau Haaland au făcut senzație pe conturile lor de socializare, unde postările au devenit virale.

Neymar, imagini spectaculoase pe Instagram: „Primul Crăciun”

Neymar Jr. a petrecut în stil mare în Brazilia de Crăciun. Starul lui Al-Hilal a venit la Santos cu un elicopter. Atacantul a petrecut ca în filme alături de prieteni și familie, primul Crăciun alături de fiul său abia născut.

ADVERTISEMENT
Neymar, imagine emoționantă de Crăciun
Neymar, imagine emoționantă de Crăciun

Kylian Mbappe a petrecut de Crăciun alături de prieteni. Starul naționalei Franței a pregătit un moment special alături de echipa de comunicare de la PSG. Starul s-a deghizat și le-a făcut o surpriză unor mici fani care au realizat că îl au în față chiar pe Kylian Mbappe.

Cristiano Ronaldo și Karim Benzema au avut parte de asemenea de surprize extraordinare din partea conducerii lui Al-Nassr și Al-Ittihad. Saudiții le-au oferit ceasuri de lux cadou de Crăciun și vor primi conform jurnaliștilor de la The Sun un Ferrari SF90 Spider, un Bugatti sau chiar un Lamborghini.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland a făcut spectacol și s-a costumat în Moș Crăciun. În mai puțin de 24 de ore, postarea a devenit virală și a fost apreciată de 2,206,266 de oameni: „Ho, ho, ho! Crăciunul e aici! Sper că puteți să vă bucurați de el alături de cei dragi”. 

Erling Haaland, spectacol total de Crăciun
Erling Haaland, spectacol total de Crăciun.

Simona Halep și Nadia Comăneci, Crăciun în familie

Simona Halep este pur și simplu îndrăgostită de nepoțica ei, fiica fratelui său, și postează foarte des fotografii alături de ea, în ipostaze extrem de drăgăstoase. E clar că fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon adoră copiii. De Crăciun a fost la biserică și s-a fotografiat alături de un copilaș îmbrăcat în costum tradițional.

ADVERTISEMENT
Simona Halep a fost la biserică în ziua de Crăciun
Simona Halep a fost la biserică în ziua de Crăciun.

Nadia Comăneci a sărbătorit cu stil, cu preparate alese și șampanie scumpă alături de soțul ei și ceilalți membri ai familiei: „Sărbători frumoase, multă sănătate, multă fericire și să aveți un timp minunat alături de familie și cei dragi. Aștept să ne revedem cu drag în 2024, an olimpic. La mulți ani!”. 

Nadia Comăneci, Crăciun în Statele Unite ale Americii
Nadia Comăneci, Crăciun în Statele Unite ale Americii.

Novak Djokovic, mesaj special de Crăciun pentru fani

Novak Djokovic tratează Crăciunul ca pe un moment extrem de important. Campionul sârb a transmis un mesaj special: „Vă doresc tuturor să aveți un Crăciun extrem de fericit! Sărbători fericite!”.

ADVERTISEMENT
Novak Djokovic, mesaj de Crăciun
Novak Djokovic, mesaj de Crăciun.

Tenismenul spaniol, Rafael Nadal, a transmis un mesaj de la academia sa de tenis: „Crăciun fericit tuturor! Vă așteptăm cu dragi pe toți în 2024”.

Serena Williams a petrecut Crăciunul în tihnă alături de familie și în primul rând cu fetele sale: „Toți facem sport în familie”, a scris fosta mare tenismă în descrierea unui video postat chiar pe 25 decembrie.

Serena Wiliams, ipostază frumoasă de Crăciun
Serena Wiliams, ipostază frumoasă de Crăciun.

Lindsey Vonn, superba schioare americancă nu a lăsat antrenamentele nici în preajma Crăciunului: „Antrenamentul e gata”. Apoi blonda a trecut la cadouri: „Împachetat pe ultima sută de metri”.

Lindsay Von s-a antrenat și în ziua de Crăciun
Lindsay Von s-a antrenat și în ziua de Crăciun.

Conan McGregor, a făcut show de Crăciun

Conan McGregor a fost viral și de Crăciun. A trecut de la petrecere în pijamale alături de familie în jurul bradului, la costum elegant și filmat la bustul gol și o căciulă de Moș Crăciun în decurs de doar câteva ore.

Conor McGregor, spectacol total de Crăciun
Conor McGregor, spectacol total de Crăciun.

Campionul din Formula 1, Max Verstappen s-a fotografiat alături de iubita sa, Kelly Piquet: „Crăciun fericit!”, a scris el pe contul oficial de Instagram unde a primit rapid peste 540.000 de aprecieri.

Max Verstappen și iubita sa la petrecerea de Crăciun
Max Verstappen și iubita sa la petrecerea de Crăciun.

FANATIK urează tuturor sportivilor și cititorilor noștri Sărbători fericite! Mulțumim că sunteți alături de noi și ne citiți articolele chiar și în sfânta zi de Crăciun. La mulți ani!

ADVERTISEMENT