Life

Cum au reacționat trei câini după ce stăpâna le-a dat drumul la lesă. Clipul video devenit viral: “E cea mai amuzantă scenă”

Cum au reacționat trei câini după ce stăpâna lor i-a eliberat din lesă. Videoclipul care a devenit viral pe rețelele sociale.
21.02.2024 | 00:17
Cum au reactionat trei caini dupa ce stapana lea dat drumul la lesa Clipul video devenit viral E cea mai amuzanta scena
Cum au reacționat trei câini după ce au fost eliberați din lesă, în parc. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a postat cum au reacționat cei trei câini ai săi după ce le-a dat drumul la lesă. Videoclipul postat a devenit viral pe rețelele sociale. Internauții au fost impresionați.

Cum s-au comportat trei câini după ce stăpâna le-a dat drumul la lesă

O tânără a publicat, pe Tik Tok, un clip video care a stârnit amuzamentul urmăritorilor din mediul online. Femeia și-a scos câinii la plimbare, apoi a decis să-i lase liberi în parc, fără lesă.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a strâns mai bine de 14,8 milioane de vizualizări și peste 2 milioane de aprecieri. Stăpâna i-a eliberat pe câini, după care a vrut să vadă dacă aceștia vor alerga și se vor juca prin parc.

La un moment dat, doi dintre ei s-au oprit brusc și păreau agitați, apoi și-au privit stăpâna în mod confuz. Al treilea câine a continuat să se plimbe nestingherit.

ADVERTISEMENT

Însă ceea ce s-a întâmplat a fost neașteptat pentru mulți.  În loc să alerge, câinii și-au surprins plăcut stăpâna și nu au fugit de lângă ea, ba chiar din contră.

După un timp, cei doi câini agitați, care se uitau întrebător la stăpâna lor, și-au luat singuri lesa și s-au întors la aceasta. Patrupezii au cerut, astfel, să fie din nou plimbați în lesă, sub control.

ADVERTISEMENT

Mai mult, unul dintre câini a mers apoi să-l aducă înapoi pe cel care se îndepărtase de ei. Patrupedul și-a tras prietenul de lesă într-un mod care i-a amuzat pe cei care au văzut filmarea de pe Tik Tok.

Utilizatorii, impresionați de comportamentul câinilor

Celălalt câine nu a vrut să se întoarcă și a încercat să opună rezistență, iar situația a devenit și mai amuzantă decât înainte. Utilizatorii au lăsat numeroase comentarii, fiind amuzați de modul în care s-au comportat câinii.

ADVERTISEMENT

“Nu mă pot opri din râs. Câinii aceștia au personalități atât de diferite!”, “Asta e cea mai amuzantă scenă cu câini pe care am văzut-o vreodată! Nu te plictisești niciodată de reacțiile lor”, “Cei din rasa Border Collie își iau munca în serios”, sunt câteva dintre mesajele postate în secțiunea de comentarii.

Utilizatorii au fost impresionați de cum câinele Border Collie l-a adus înapoi pe cel care a fugit, remarcând cât de inteligenți sunt cei din această rasă. Unii au spus, de altfel, că își vor lua astfel de câine.

“Faptul că Border Collie a ales să scape de lesă îmi spune tot ce trebuie să știu”, a mai scris cineva după ce a văzut comportamentul patrupedului.

ADVERTISEMENT