Sport

Cum au trăit fotbaliștii lui CFR Cluj egalul dintre FC Voluntari și FCSB. Explozie de bucurie în hotelul în care e cazată campioana. Exclusiv

CFR Cluj este cu o mână pe trofeul decernat câștigătoarei Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui Dan Petrescu s-a bucurat teribil după ce FC Voluntari a încurcat-o pe FCSB.
15.05.2022 | 14:17
Cum au trait fotbalistii lui CFR Cluj egalul dintre FC Voluntari si FCSB Explozie de bucurie in hotelul in care e cazata campioana Exclusiv
Explozie de bucurie în hotelul în care s-a cazat CFR Cluj, după FC Voluntari - FCSB 2-2. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este la doar o victorie distanță de al cincilea titlu consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1. Campioana en-titre are nevoie de un succes în etapa a noua a play-off-ului, acasă, cu Universitatea Craiova. Astfel, ardelenii pot profita de pasul greșit făcut de FCSB, care a remizat la doi cu FC Voluntari.

Cum a trăit CFR Cluj remiza dintre FC Voluntari și FCSB. Explozie de bucurie în hotel

FANATIK a aflat în exclusivitate cum a trăit echipa lui Dan Petrescu meciul de pe Național Arena. Din informațiile noastre, fotbaliștii lui CFR Cluj au văzut individual prima parte a confruntării, aceștia fiind cazați câte unul în cameră în hotelul Hilton din Cluj-Napoca. Finalul de la FC Voluntari – FCSB 2-2 i-a prins împreună pe ardeleni, care s-au bucurat gălăgios de insuccesul rivalei la titlu.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a remizei de pe Național Arena, CFR Cluj trebuie să o bată pe Universitatea Craiova pentru a cuceri al cincilea titlu la rând. Derby-ul din Gruia e programat duminică, 15 mai, de la ora 21:30. În ultimele cinci confruntări directe, echipa lui Dan Petrescu a obținut o singură victorie contra alb-albaștrilor, în turul sezonului regulat, scor 1-0.

Dan Petrescu s-a temut de meciul de pe Național Arena. Ironii din partea lui Cristi Balaj

Înaintea meciului dintre FC Voluntari și FCSB, Dan Petrescu a făcut un scandal monstru la conferința de presă premergătoare jocului cu Universitatea Craiova. Antrenorul campioanei s-a enervat pentru că rivala la titlu a evoluat în calitate de oaspete pe stadionul pe care, în mod normal, dispută partidele de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal ca FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari şi nimeni să nu zică nimic. Dacă Argeşul spunea: ‘Nu putem să jucăm acasă că trebuie să facem terenul, dar mergem la Cluj’, cred că era un scandal monstru în fiecare zi şi era normal să fie. Dar văd că nimeni nu zice nimic!

Voluntari merge şi joacă acasă la FCSB de două ori, toată lumea e bine, e fericită, se scrie numai de CFR că nu ştiu ce face. Dacă ăsta e un campionat corect…Spuneţi-mi şi mie… când o echipă joacă de două ori, în play-off, în deplasare la o altă echipă.

ADVERTISEMENT

E incredibil, dar campionatul merge înainte, viaţa merge înainte şi vom vedea ce o ieşi. Dar nu mi se pare normal. Eu astăzi ştiam că se joacă Voluntari – FCSB, dar meciul se joacă acasă la FCSB. Deci e FCSB – Voluntari de două ori.

(Reporter: Vă deranjează că se vorbeşte de o anumită influenţă politică dinspre CFR spre Voluntari?) Da, am văzut, joacă la FCSB acasă. Asta e influenţa politică? E de râsul curcilor. Ei joacă două meciuri acasă şi mai au tupeu să vorbească?

ADVERTISEMENT

Mi se pare incredibil. Acum iar o să se comenteze că a zis Dan. Băi, băieţi! Am zis adevărul. Spuneţi-mi şi mie cum e posibil FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari. Atât vreau să ştiu. Să îmi explice cineva din România… Federaţia, Liga. Să vină să îmi spună.

Ca să ştim şi noi în viitor… să le spunem: ‘Hai, jucaţi şi la noi acasă, că avem un teren mai bun, stadion mai bun, e frumos’. Mi se pare incredibil, eu sunt problema!”, a declarat „Bursucul”.

După meci, ardelenii au avut un cu totul și cu totul alt discurs. Prin vocea președintelui Cristi Balaj, CFR Cluj i-a ironizat pe roș-albaștrii.

„Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple. Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor. 

Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați”, a transmis Cristi Balaj, la TV Prima Sport 1.

  • 1 singură victorie are CFR Cluj în ultimele cinci dueluri cu Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT