Life

Cum depășește Monica Anghel neplăcerile din cuplu: ”Deciziile nu se iau la nervi”

Monica Anghel (51 de ani) a spus cum trece peste momentele grele din mariajul cu Marian Caraivan. Celebra cântăreață este căsătorită din data de 21 august 2010.
19.07.2022 | 17:38
Cum depaseste Monica Anghel neplacerile din cuplu Deciziile nu se iau la nervi
Cum trece Monica Anghel peste momentele grele din mariaj. E căsătorită de 12 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum trece vedeta peste neplăcerile din cuplu? Artista recunoaște că cedează atunci când există discuții cu partenerul de viață, dar și acesta recurge la asta. În plus, consideră că deciziile importante nu se iau la nervi.

Cum trece Monica Anghel peste momentele grele din mariaj. E căsătorită de 12 ani

Monica Anghel și Marian Caraivan nu și-au pus niciodată problema să divorțeze, dar asta nu înseamnă că nu au avut parte de neplăceri. Cântăreața recunoaște că au existat momente grele în mariajul cu tatăl fiului ei.

ADVERTISEMENT

„Impas există în orice familie, cine spune contrariul înseamnă că nu are multe în comun cu partenerul. Important e ca într-o familie să treci peste lucrurile care se ivesc. Poți să treci cu înțelegere, înțelepciune, calm.

Deciziile nu se iau niciodată la nervi, faci cea mai mare greșeală. Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile.  Nimic nu e simplu pe lumea asta, este greu să trăiești și de unul singur, darmite în doi.

ADVERTISEMENT

În toate relațiile, că este căsnicie sau prietenie, ca să dureze în timp trebuie să iei lucrurile cu răbdare, echilibru. Nu s-a pus problema de o despărțire între noi”, a mărturisit artista pentru publicația viva.ro.

Monica Anghel, același nume după nuntă

Monica Anghel a dezvăluit și care a fost motivul pentru care nu și-a schimbat numele după căsătorie. Actrița din serialul Strada speranței, de la Kanal D, a luat această decizie pentru a nu fi nevoită să-și schimbe toate actele.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață are o relație foarte frumoasă cu soțul ei, fost ofițer SPP, dar și cu băiatul lor. Aviv are aproape 12 ani și este extrem de apropiat de mama sa, dovadă imaginile cu cei doi de pe rețelele de socializare.

Vedeta vorbește diverse lucruri cu fiul ei de care este tare mândră și despre care spune că este șeful în casă.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel și Marian Caraivan s-au cunoscut la Academia de Poliție, acolo unde artista făcea un master în Comunicare. Artista a fost atrasă imediat de felul relaxat al bărbatului, dar și faptul că era foarte curios.

ADVERTISEMENT