Life

Cum evită Monica Tatoiu mahmureala. Trucul folosit de vedetă încă din tinerețe: ”Nu te amețești deloc”

Monica Tatoiu știe și ea ce înseamnă alcoolul, dar cum se resimte senzația de mahmureală. Vedeta are însă niște sfaturi, de care femeile ar trebui să țină cont.
04.11.2022 | 21:24
Cum evita Monica Tatoiu mahmureala Trucul folosit de vedeta inca din tinerete Nu te ametesti deloc
Monica Tatoiu a vorbit despre metoda prin care poate fi evitată mahmureala. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a adus în discuție petrecerile de acum mulți ani. Vedeta își amintește și acum un moment în care a ajuns să fie amețită, iar senzația nu i-a plăcut deloc.

Monica Tatoiu, mai în formă ca oricând

Deși are 66 de ani, Monica Tatoiu nu își arată deloc vârsta. Vedeta se pregătește chiar acum pentru o vacanță exotică de o lună de zile și este extrem de activă.

ADVERTISEMENT

Face scufundări, se plimbă și se menține și în formă, însă are secretele ei când vine vorba de viața personală.

Recent, vedeta a fost invitată la o emisiune în care vorbit despre consumul de alcool, dar și despre senzația de mahmureală. Monica Tatoiu recunoaște că sunt lucruri urâte pe care o femeie le poate face atunci când consumă băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Aceasta a recunoscut că a băut și ea în tinerețe, a amestecat băuturi și știe foarte bine acea senzație neplăcută. Cu toate astea, a avut de la cine să învețe.

“În tinerețe m-am îmbătat și eu pentru că în tinerețe nu m-a învățat nimeni că nu e bine că amesteci, mai ales la petreceri. Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită”, a dezvăluit vedeta, la Fiță cu Adiță.

ADVERTISEMENT

Trucul anti-mahmureală folosit de Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a primit atunci un sfat de la un bărbat mai în vârstă care i-a recomandat să nu combine băuturile și să consume și apă.

Mai exact, dacă a început cu whisky, vedeta era nevoită să meargă cu această băutură până la capăt. Omul respectiv i-a recomandat și să mănânce doar lucruri simple, iar asta a și făcut următoarea dată.

ADVERTISEMENT

De atunci, vedeta nu a mai amețit și a reușit să se simtă bine, la orice alte evenimente la care a participat.

”Pe mine m-a învățat un domn mai în vârstă care mi-a spus: Ai început cu whisky cu apă, continui așa și nu mănânci decât niște lucruri foarte simple.

Nu te amețești. În momentul în care amesteci băuturile și nu mănânci corespunzător cantitativ, poți să pierzi un job sau o promovare”, a mai spus aceasta.

Amintim că deși are 66 de ani, Monica Tatoiu nu ține cont de acest lucru. Are un stil aparte în care își expune punctul de vedere și de asemenea, se afișează în orice ipostază își dorește.

ADVERTISEMENT