Life

Cum faci rost de spațiu de stocare gratuit pe iPhone. Trucul pe care nimeni nu ți-l va spune niciodată

Cum găsești spațiu de stocare suplimentar pe iPhone. Pontul pe care trebuie să-l știe utilizatorii. Nu e nevoie să plătești.
24.07.2023 | 07:45
Cum faci rost de spatiu de stocare gratuit pe iPhone Trucul pe care nimeni nu til va spune niciodata
Cum găsești spațiu de stocare suplimentar pe iPhone. Pontul pe care trebuie să-l știe utilizatorii. Nu e nevoie să plătești. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum faci rost de spațiu de stocare gratuit pe iPhone. Trucul pe care nimeni nu ți-l va spune niciodată. De acum înainte nu va fi nevoie să scoți bani din buzunar în fiecare lună pentru iCloud. Soluția este chiar în telefonul tău.

Cum găsești spațiu de stocare suplimentar pe iPhone. Pontul pe care trebuie să-l știe utilizatorii. Nu e nevoie să plătești

Cum găsești spațiu de stocare suplimentar pe iPhone. Dacă ești genul de persoană care strânge fotografii, filmări și documente în mobil, atunci trebuie neapărat să cunoști pontul pe care trebuie să-l știe toți utilizatorii.

ADVERTISEMENT

Nu e nevoie să plătești nimic pentru a avea loc suficient în smartphone pentru amintirile preferate. Tot ce trebuie să faci este să intri în cea mai aglomerată aplicație care, potrivit specialiștilor, este cea de Mesaje.

Experții spun că atunci când cineva îți trimite un atașament, cum ar fi o fotografie, un videoclip, un meme sau un GIF, acesta este stocat automat pe dispozitiv. Și de aici încărcarea suplimentară din telefon.

ADVERTISEMENT

Pentru a scăpa de această ”aglomerare” există o setare pe iPhone care șterge instantaneu aceste atașamente și în plus, te ajută să recuperezi spațiu de stocare suplimentar. Potrivit Mirror, pentru asta trebuie să intrați la Setări.

Următorul pas este să alegeți General și apoi, Stocare iPhone. Derulați în jos prin lista de aplicații până când ajungeți la Mesaje. Aici se deschide o listă care include Conversații de top, Fotografii, Videoclipuri, GIF-uri, Autocolante și altele.

ADVERTISEMENT

De aici alegeți categoria care ocupă cel mai mult spațiu pe telefonul mobil sau pe cea pe care doriți să o ștergeți. Imediat după ce ați selectat trebuie să atingeți Editați care se află în colțul din dreapta sus al ecranului.

Spațiu de stocare în plus pe iPhone

Sursa menționată anterior mai spune că, pentru a beneficia de spațiu de stocare în plus pe iPhone e nevoie să selectați atașamentele pe care doriți să le ștergeți din telefonul mobil. Acest lucru se face prin atingerea pictogramei care arată ca un coș.

ADVERTISEMENT

Mare atenție însă atunci când ștergeți Top Conversations pentru că această categorie include zile întregi de mesaje, precum și atașamente. S-ar putea să nu vrei să elimini definitiv conversațiile avute cu familia ta.

La final puteți reveni la aplicația Setări pentru a vedea ce ocupă cel mai mult spațiu. Aici trebuie să selectați General și ulterior, iPhone Storage. Mai apoi, puteți trece din nou prin pașii menționați anterior.

ADVERTISEMENT