Life

Cum îți aplici în mod corect genele false acasă. Trucul simplu care te ajută să nu mai mergi niciodată la salon

Cum poți să îți pui gene false în propria locuință. Metoda utilă care te va ține departe de saloanele de înfrumusețare.
27.10.2023 | 10:41
Cum iti aplici in mod corect genele false acasa Trucul simplu care te ajuta sa nu mai mergi niciodata la salon
Cum poți să îți pui gene false în propria locuință. Metoda utilă care te va ține departe de saloanele de înfrumusețare. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum îți aplici în mod corect genele false acasă. Trucul simplu care te ajută să nu mai mergi niciodată la salon. Și în plus vei ieși mult mai bine la capitolul bani pentru că vor rămâne mai mulți în buzunarul tău.

Cum poți să îți pui gene false în propria locuință. Metoda utilă care te va ține departe de saloanele de înfrumusețare

Cum poți să îți pui gene false în propria locuință, fără să mai apelezi la ajutor de specialitate. Metoda utilă care te va ține departe de saloanele de înfrumusețare. Mai întâi asigură-te că ai toate produsele necesare.

ADVERTISEMENT

Potrivit acasa.ro, trebuie să ai neapărat o pensetă, gene false, lipici pentru gene și un bețișor pentru urechi. Genele false de tip smocuri sau individuale (fir cu fir) se aplică cu adeziv, de aceea e nevoie de ceva îndemânare.

De asemenea, femeile au nevoie de câteva cunoștințe. E foarte important să achiziționezi gene care sunt ușoare, subțiri și naturale pentru a reduce în felul acesta riscul de a irita ochii. Genele false se dezlipesc cu mare grijă din pachet.

ADVERTISEMENT

Lipiciul se aplică cu mare atenție pe genele false cu ajutorul unui aplicator sau cu un bețișor de ureche. Adezivul folosit trebuie să fie negru sau transparent. Genele nu se lipesc imediat, ci se așteaptă câteva minute.

În cazul în care se folosește lipici transparent vei observa că s-a colorat în albastru. Acesta reprezintă semnul că s-a uscat și că urmează să te dai cu rimel pe genele naturale, înainte de a le aplica pe cele false.

ADVERTISEMENT

Truc util pentru genele false

Specialiștii în domeniu frumuseții susțin că metoda va fi mai ușoară dacă se ține cont de acești pași. Genele false se aplică cu o pensetă foarte aproape de genele naturale. Mare grijă să nu fie lipite de gene, ci de pleoapă.

În momentul în care genele false vor fi îndepărtate nu vor fi smulse și genele naturale. De asemenea, e bine să împingi ușor genele false pentru a se lipi foarte bine. La final când procesul s-a încheiat se aranjează cu o perie.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, trebuie să știi că mai poți utiliza o forfecuță dacă vrei să retușezi forma sau lungimea genelor. Totodată, se mai poate aplica un remover, o cremă foarte utilă pentru a îndepărta extensiile de gene.

ADVERTISEMENT