Life

Cum îți atragi sărăcia în casă. Niciodată nu trebuie să împrumuți obiectul acesta. Locul lui este în bucătăria ta

Gestul banal prin care îți atragi sărăcia în casă. Niciodată nu trebuie să împrumuți lucrul acesta, indiferent de cine ți-l cere
03.12.2022 | 12:00
Cum iti atragi saracia in casa Niciodata nu trebuie sa imprumuti obiectul acesta Locul lui este in bucataria ta
Cum îți chemi singur sărăcia în casă. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Există o serie întreagă de lucruri pe care nu trebuie să le împrumuți niciodată. Și asta se aplică tuturor, indiferent de numele, gradul de rudenie sau prietenia care vă leagă. Pur și simplu este de preferat să nu dați niciodată din casă un lucru cât se poate de banal din bucătăria dumneavoastră. În caz contrar riscați să vă atrageți sărăcia.

Cum vă chemați sărăcia în casă

Așadar, nu împrumuta niciodată sare pentru a nu atrage problemele și sărăcia în casă. Da, repetăm lucrul acesta, dar se aplică și prietenilor buni, verișorilor, chiar fraților, nu mai vorbim despre vecini. În definitiv, sarea nu costă chiar atât de mult și se găsește la fiecare supermarket de la colțul blocului.

ADVERTISEMENT

Multe semne populare sunt asociate cu sare și lucrul acesta se petrece din motive întemeiate. Despre sare se spune că are putere magică. Aceasta reușește să absoarbă energie, o curăță și rezolvă problemele la nivel mental.

Atunci când tu alegi să dai sarea în mâinile altcuiva, nu faci altceva decât să îți dai energia. Mai mult decât atât, primești la schimb sărăcie, negativitate și necazuri în casă. Nu mai bine alegi să nu împrumuți?

ADVERTISEMENT

Invidioșii pot chiar să folosească sarea în scopul de a provoca rău, incluzând-o în diverse ritualuri. Ca să te protejezi, experții recomandă să vinzi sare pentru câțiva bănuți.

De asemenea, obiectele personale nu trebuie împrumutate. Acestea sunt încărcate cu energia voastră, așa că nu vă grăbiți să oferiți lucrurile personale rudelor sau prietenilor. Ba chiar, din bătrâni se spune că puteți obține problemele și bolile lor.

ADVERTISEMENT

Orice ustensil pe care îl țineți în bucătărie acumulează, de fapt, din energia casei și a proprietarului acesteia. Dacă îl împrumutați nu doar că îți vei deranja energia, dar poți și provoca o serie de necazuri. Încă din cele mai vechi timpuri, a împrumuta feluri de mâncare însemna să ofere altei persoane fericirea și bunăstarea familiei.

Pe vremuri, mătura era considerată un atribut al magiei negre și al vrăjitoriei. Tot cam de pe atunci, era un semn printre oameni că o mătură predată în mâinile altcuiva privează casa și proprietarul de protecție.

ADVERTISEMENT

Interesant este că se aplică și pentru ultima bucată de pâine. Poți să împarți pâinea, dar există anumite reguli. De exemplu nu poți să o treci peste prag, să o dai la eveniment și să o iei înapoi. Ultima bucată de pâine aparține numai celui care a cumpărat-o, celui care a plătit pentru eu. Riști să îți dai afară din casă bunăstarea și prosperitatea.

ADVERTISEMENT