Sport

Cum l-a „blestemat” rapperul Drake pe Israel Adesanya. Pariul de 1.000.000 de dolari îi poate fi fatal campionului UFC. Video

Celebrul rapper american Drake (35 de ani) va sta cu sufletul la gură la main event-ul galei UFC 276. Artistul a pariat o sumă uriașa, care l-ar putea costa pe Israel Adesanya.
02.07.2022 | 19:00
Cum la blestemat rapperul Drake pe Israel Adesanya Pariul de 1000000 de dolari ii poate fi fatal campionului UFC Video
Cum l-a „blestemat” rapperul Drake pe Israel Adesanya. Pariul de 1.000.000 de dolari îi poate fi fatal campionului UFC. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Israel Adesanya (32 de ani) este în fața unui meci extrem de important. Campionul categoriei mijlocii din UFC își va apăra centura în fața lui Jared Cannonier (38 de ani), în cadrul main event-ului de la UFC 276. Gala e programată sâmbătă, 2 iulie, în Paradise, Nevada, iar luptătorul nigerian va fi susținut frenetic de rapperul Drake (n.r – Aubrey Drake Graham).

Drake a pariat 1.000.000 de dolari pe victoria lui Israel Adesanya. De ce trebuie să își facă griji campionul UFC

Deși are un succes enorm când vine vorba de muzică, Drake nu este sub nicio formă cel mai inspirat parior, mai ales dacă alege să mizeze pe lupte UFC. „Drizzy” a pierdut nu mai puțin de 427.000 de dolari la UFC 274, când favoritul său, Justin Gaethje, a pierdut în prima rundă, prin submission, în fața lui Charles Oliviera.

ADVERTISEMENT

Același lucru s-a întâmplat și la UFC 272, când Drake a mizat 275.000 de dolari pe victoria lui Jorge Masvidal, care a pierdut însă la puncte confruntarea cu
Colby Covington.

Cu un palmares excelent în MMA, 22-1, Israel Adesanya nici nu concepe să bifeze a doua înfrângere din carieră, având în vedere că în joc este titlul mondial al categoriei mijlocii din UFC.

ADVERTISEMENT

La fel a gândit probabil și Drake, care a pariat uriașa sumă de 1.000.000 de dolari pentru victoria nigerianului. Rapperul a dezvăluit „nebunia” făcută pe contul oficial de Instagram, unde a postat o convorbire prin video call cu Adesanya.

Drake: „Frate, știu deja ce urmează. Am pariat 1.000.000 de dolari, știi?”

Adesanya: „1.000.000 de dolari?!”

Drake: „1.000.000. Trebuia să mizez 1.000.000 de dolari pe fratele meu. Profitul e garantat!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

Totodată, rapperul american i-a urat baftă lui Israel Adesanya înaintea luptei cu Jared Cannonier și l-a complimentat puternic pe campionul nigerian.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îți murez mult noroc. Știi că te iubesc, frate. Ești diferit, Ești un tip diferit, frate. Am o dragoste profundă, profundă, profundă și un respect  uriașă pentru tine. Te iubesc profund și te respect”, l-a complimentat Drake pe Adesanya.

La finalul convorbirii, luptătorul african aproape că a rămas fără cuvinte: „A fost incredibil! Îmi place. Mi-a dat fiori… La naiba, a fost tare mișto”, a caracterizat Israel Adesanya convorbirea cu Drake.

ADVERTISEMENT
  • 22-1 e palmaresul lui Israel Adesanya în cușca de MMA
  • 250.000.000 de dolari este averea rapperului american Drake
ADVERTISEMENT