Sport

Cum l-a deturnat Nicolae Dică pe Amine Benchaib din drumul spre FCSB: „Avea o problemă cu patronul”

Nicolae Dică a vorbit despre Amine Benchaib, jucătorul dat ca transferat la FCSB, dar care a ajuns în cele din urmă la Mioveni.
01.02.2023 | 22:58
Cum la deturnat Nicolae Dica pe Amine Benchaib din drumul spre FCSB Avea o problema cu patronul
Cum l-a deturnat Nicolae Dică pe Amine Benchaib din drumul spre FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al „roș-albaștrilor” a spus cum a reușit să îl aducă pe mijlocașul belgian la CS Mioveni și a dezvăluit că are echipa sa are o opțiune de cumpărare.

Cum l-a deturnat Nicolae Dică pe Amine Benchaib din drumul spre FCSB

Nicolae Dică a vorbit despre cum a reușit să-l aducă pe Amine Benchaib la CS Mioveni, după ce presa din Belgia anunța că fotbalistul va semna cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Mi l-a propus cineva, l-am urmărit foarte atent, am spus că am nevoie de un jucător care să facă diferenţă. El nu jucase în ultima perioadă, a fost o problemă acolo cu patronul.

I-am spus ce-mi doresc de la el, ce cred eu că poate să dea el, despre campionatul României. E tânăr, are 24 de ani, are potenţial foarte mare. Nu trebuie acum, după două jocuri, că e jucător de sute de mii, milioane.

ADVERTISEMENT

Avem o opţiune de cumpărare. E un jucător care a evoluat în prima ligă din Belgia, nu e uşor de adus, mai ales la Mioveni”, a spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

„O să dea lovitura cu el!”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, l-a evidențiat pe Amine Benchaib în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fiind convins că Mioveni va da lovitura cu el.

ADVERTISEMENT

„Am fost la meciul Mioveniului cu Petrolul și am remarcat un jucător foarte bun la Mioveni. Este Benchaib, l-a adus Dică din Belgia.

O să mai vorbim mult de el meciurile următoare. Are mare calitate. Nu știu cum au reușit să-l convingă să vină la Mioveni, dar o să dea lovitura cu el”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Amine Benchaib, conform transfermarkt.com
  • 24 de ani are Amine Benchaib

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj – FCSB.

ADVERTISEMENT