Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum l-a făcut Mutu pe Dugandzic să marcheze câte 3 goluri la fiecare meci pe Giulești. „A fost decizia lui Adi sută la sută” Video exclusiv

Marko Dugandzic este golgheterul la zi din SuperLiga. Secretul croatului cu două hattrickuri la rând pe Giulești a fost dezvăluit la Fanatik SuperLiga.
10.02.2023 | 15:05
Cum la facut Mutu pe Dugandzic sa marcheze cate 3 goluri la fiecare meci pe Giulesti A fost decizia lui Adi suta la suta Video exclusiv
Cum l-a făcut Mutu pe Dugandzic să marcheze câte 3 goluri la fiecare meci pe Giulești. „A fost decizia lui Adi sută la sută” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic (28 de ani) este principala gură de foc a Rapidului în acest sezon. Croatul, care a reușit două hattrick-uri în victoriile cu Sepsi (3-o) și FC Voluntari (4-1), este cel mai bun marcator din SuperLiga. Secretul atacantului a fost dezvăluit în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cum a reușit Adrian Mutu să îl aducă într-o super formă pe Marko Dugandzic: „A simțit că nu e în apele lui”

Dugandzic este golgheterul la zi din SuperLiga. Vârful croat a reușit să îi ia fața lui Andrea Compagno. Fotbalistul Rapidului a ajuns la cota 15 după cele trei goluri marcate în victoria cu FC Voluntari, în timp ce italianul a rămas la 14 reușite în acest campionat.

ADVERTISEMENT

„A fost un moment mai puțin bun al lui acum o lună și jumătate, două luni și atunci Adrian Mutu i-a propus să meargă 2-3 zile acasă, să se liniștească și când revine să se implice mai mult.

A simțit că nu e în apele lui, că nu dădea randamentul scontat. Nu pot spune eu ce avea și ce nu avea, dar cert este că ce a făcut Adrian Mutu, i-a ieșit. L-a trimis 2-3 zile acasă să se liniștească, să își adune gândurile și când a revenit a avut numai evoluții bune. A fost un șoc pozitiv.

ADVERTISEMENT

L-a trimis în țară la el și s-a întors noul Dugandzic. Aici e meritul lui Adrian Mutu 100%. El a înțeles fenomenul de la bun început și numai împreună putem realiza lucruri mărețe pentru Rapid.

Ar trebui să fie și pentru alții un exemplu. Relația noastră pe care o avem noi cu conducerea. Toți suntem uniți, toți mergem în aceeași direcție”, a declarat Gigi Corsicanu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dugandzic, comparație între Mutu și Petrescu

Marko Dugandzic joacă la Rapid din vara lui 2022, atunci când conducerea alb-vișinie l-a transferat de la CFR Cluj în schimbul sumei de 400 de mii de euro. Înaintea meciului cu FC U Craiova 1948, croatul a vorbit despre diferențele dintre Mutu și Dan Petrescu.

„E diferența dintre stilul lor de jucători, dintre două filozofii distincte de antrenori, două viziuni. Mutu e un tehnician mai modern, tânăr, ambițios. Mister Petrescu e de școală veche, însă un mare profesionist, cu un CV impresionant și o mulțime de trofee cucerite.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, Mutu e însă un antrenor foarte important, care m-a ajutat enorm și mi-a oferit încredere încă din prima zi la Rapid”, a declarat Marko Dugandzic.

Țineți minte! Puteți urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate rețelele de socializare „fanatice” din online, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial și pagina de Facebook FANATIK și până la la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT