Sport

Cum l-a ratat FCSB pe Ermal Krasniqi. Mihai Stoica, detalii neștiute: ”Știu că Gigi îl plăcea”

Gigi Becali a ratat transferul lui Ermal Krasniqi la FCSB, dar Mihai Stoica a mărturisit că nu el a fost cel care s-a opus aducerii jucătorului kosovar.
11.03.2024 | 14:20
Cum la ratat FCSB pe Ermal Krasniqi Mihai Stoica detalii nestiute Stiu ca Gigi il placea
Gigi Becali a ratat transferul lui Ermal Krasniqi la FCSB, dar Mihai Stoica a mărturisit că nu el a fost cel care s-a opus aducerii jucătorului kosovar. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Imediat după înfrângerea la scor din derby-ul cu Rapid, scor 0-4, patronul ”roș-albaștrilor” și-a reproșat la FANATIK SUPERLIGA de la Prima Sport 1 faptul că nu l-a adus pe Krasniqi de la CFR Cluj și a dat vina pe un om din staff.

Mihai Stoica, explicații după ce Ermal Krasniqi nu a ajuns la FCSB

Managerul general Mihai Stoica a ținut să iasă public și să spună că nu a avut nicio discuție concretă cu Gigi Becali privind un posibil transfer al lui Ermal Krasniqi la FCSB, dar a precizat că știa de faptul că finanțatorul vicecampioanei României îl simpatizează pe kosovar.

ADVERTISEMENT

”Nu, nu e vorba despre mine. N-am avut nicio discuţie cu Gigi să spună că vrea să-l ia pe Krasniqi, ştiu că Gigi îl plăcea, dar n-am avut discuţie la modul să vină. I-am spus că l-am văzut în partea stângă.

Nu mă gândeam că joacă în dreapta, că nu l-am văzut jucând acolo. CFR, în noul sistem, atacanţii laterali sunt Philip Otele şi Ciprian Deac”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, încântat de transferul lui Krasniqi

Acționarul majoritar al Rapidului, Dan Şucu, i-a dat replica lui Gigi Becali, spunând pentru FANATIK că milionul plătit celor de la CFR Cluj pentru Ermal Krasniqi este cel mai bine investit.

”Mă bucur că domnul Gigi Becali a avut cuvinte de laudă la adresa lui Krasniqi, mai ales că vin din partea unui adversar valoros și elogiile sunt cu atât mai importante. Însă aici există o mare diferență de abordare.

ADVERTISEMENT

Krasniqi mie mi-a fost recomandat de echipa mea, de cei cu care lucrez, de staff-ul care se ocupă. În ceea ce îl privește pe domnul Becali înțeleg că dânsul a fost dezamăgit de faptul că i s-a spus să nu-l ia pe Krasniqi și de aceea n-a mai ajuns la FCSB.

Deci la noi este practic invers. Tot ceea ce îmi recomandă echipa de scouting, echipa din conducere, eu am încredere că luăm cei mai buni jucători, fotbaliști care se pretează pe spiritual Rapidului, așa cum este și Ermal Krasniqi.

ADVERTISEMENT

Este probabil cel mai bine investit milion de euro în jucători și după cum vedeți această investiție a dat roade nu rapid, ci foarte rapid. Krasniqi a făcut un meci mare”, a afirmat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „șansă dublă: x2” la meciul FCSB - Sepsi