Life

Cum l-a umilit primarul Nicușor Dan pe Alexandru Arșinel. “Nu am mai fost lăsat la teatru”

Alexandru Arșinel trece prin momente grele. Are probleme de sănătate de ceva vreme, în plus nu mai poate merge nici la teatru atunci când dorește. Nicușor Dan a decis să nu-i mai prelungească contractul.
27.01.2022 | 18:18
Cum la umilit primarul Nicusor Dan pe Alexandru Arsinel Nu am mai fost lasat la teatru
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a devenit de curând pensionar fără voia sa.

Primarul Nicușor Dan a decis să nu-i mai prelungească contractul pe care îl avea cu Teatrul Constantin Tănase.

Actorul este extrem de trist pentru felul în care a fost tratat de autorități.

Cum l-a umilit primarul Nicușor Dan pe Alexandru Arșinel. “Nu am mai fost lăsat la teatru”

Alexandru Arșinel a fost umilit de actualul primar al Capitalei. Cunoscutul actor a decis să renunțe la funcția de director al Teatrul Constantin Tănase din cauza problemelor de sănătate. I s-a promis însă un post de consilier artistic, dar a aflat cu surprindere că nu i s-a mai prelungit contractul. Astfel, a fost nevoit să se pensioneze.

ADVERTISEMENT

” Primarul ăsta (Nicușor Dan, primarul Capitalei, cel care este, în principiu, șeful instituției culturale, n. red.) nu e prea interesat de noi, de cultură. El m-a și dat afară, dar sper că o să mai joc.

Am petrecut o viață pe scenă, nu vreau să renunț încă la asta. Sper că se vor schimba lucrurile și mă voi putea întoarce , a spus actorul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

A rămas totuși colaborator și apare în unele spectacole. Este însă extrem de mâhnit pentru că nu mai poate merge oricând își dorește la teatrul în care a activat peste 60 de ani.

Alexandru Arșinel are probleme de sănătate

Alexandru Arșinel a avut în ultima perioadă grave probleme de sănătate. În urmă cu aproape două luni a suferit o operație pe inimă, medicii punându-i un stent. Încă mai are dureri de cap și stări de amețeală. Se mișcă din ce în ce mai greu, așa că nu prea mai iese din casă. În urmă cu mai mulți ani, acesta a suferit și un transplant renal.

ADVERTISEMENT

În luna septembrie a anului trecut, cunoscutul actor s-a infectat și cu Covid-19. Atunci, a fost internat mai multe săptămâni.

Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine., spunea Alexandru Arșinel pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT