News

Cum mai arată “casa ororilor”, locul unde Gheorghe Dincă și-a chinuit și ucis victimele. “Ne e frică să trecem pe strada asta”. Foto exclusiv

Casa lui Gheorghe Dincă din Caracal este, deja, o adevărată ruină, după ce, de luni bune, nimeni nu a mai intrat în locul unde au fost chinuite și ucise victimele lui.
17.12.2022 | 10:05
Nimeni nu se mai îngrijește de casa lui Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Peisajul dezolant din cartierul Bold al caracalenilor este marcat nu numai de vremea mohotâtă de decembrie, ci și de casa ororilor în care Gheorghe Dincă și-a chinuit și ucis victimele, pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Ceea ce servea, cândva, drept locuință a ajuns astăzi în paragină totală. Reporterii FANATIK au fost în Caracal, acolo unde au făcut o vizită la casa lui Gheorghe Dincă. Nu mare le-a fost mirarea atunci când au văzut cum a ajuns clădirea care parcă e înghițită de buruieni, de la o zi la alta.

Casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, imagini desprinse din filme horror

Poarta încuiată cu lacăt și mesajul „Imobil aflat sub sechestru conform art. 252 din codul de procedură penală” sunt lucrurile care îți fac, instant, pielea „de găină”. La intrare, un lanț ruginit pare să mai țină, pentru o perioadă, porțile grele din fier de pe care a curs chiar și vopseaua albastră. Pe stradă, o tăcere de mormânt. Nici țipenie de om. Se zărește, la un moment dat, un angajat al spălătoriei din vecinătatea locuinței ororilor.

ADVERTISEMENT

„Nimeni n-a mai pus piciorul aici de luni bune. Ne e frică să trecem pe strada asta. Când vin la muncă mă gândesc la bietele fete și la monstrul ăsta care cine știe ce le-a făcut pe aici. Nici nu-ți vine să te uiți la ea (n.r. – la casă), zici că e din filmele alea de groază. E iarbă peste tot și înauntru cine știe ce Dumnezeu mai zace.

Îți faci cruce în gând și treci mai departe. Noi credem și acum că e blestemată casa asta, prea multe nenorociri s-or fi întâmplat aici”, a spus domnul Doru, angajatul spălătoriei auto de pe strada casei lui Gheorghe Dincă, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce se vede în curtea lui Gheorghe Dincă?

Casa aproape în totalitate din lemn s-a „topit” sub vremea rea, multe dintre părțile acesteia au fost afectate de ploaie și buruienile și-au revendicat teritoriul. Practic, casa lui Gheorghe Dincă a fost „înghițită” de iederă, iar țiglele stau să cadă.

În curte, peisaj de film horror: câteva anexe gospodărești sunt aproape căzute, tencuiala e pe jos, se mai zăresc 2-3 urme de vopsea pe ici, pe colo, iar ușile ar putea ceda la o singură atingere. Gardul înalt și impunător nu mai are fala de demult, iar buruienile au acaparat toată curtea lui Dincă.

ADVERTISEMENT

Scările care duc spre etajul casei au ruginit, iar copacii au crescut în voie, după cum le-a fost mersul. Unele cărămizi au căzut, iar crengile uscate își fac veacul peste tot. La porțile albastre a fost adus nisip, ca și cum s-ar fi dorit baricadarea acestora. Nici urmă de ființă vie în curtea lui Dincă.

Nici măcar câinii vagabonzi nu îndrăznesc să-și găsească adăpost într-un asemenea loc. Imaginile groazei îți provoacă fiori și te fac să te gândești la lucrurile care s-au petrecut în locuința cu pricina: chinuirea a două minore, violarea lor, dar și uciderea. Dumnezeu știe câte a mai făcut Dincă, în casa care le-a devenit, lor, mormânt.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă s-a ales cu pedeapsa maximă pentru faptele sale

Trecut de 65 de ani, Gheorghe Dincă a fost judecat, iar în această toamnă, monstrul din Caracal a primit sentința maximă: 30 de ani în spatele gratiilor. Vecinul, prietenul și totodată complicele său, Ștefan Risipițeanu, cel care a descris cu lux de amănunte cum a violat-o, beat, pe Luiza Melencu, s-a ales cu numai 7 ani de închisoare. Mai mult, criminalul din Caracal este obligat, prin lege, să plătească daune de 700.000 de euro familiilor celor două minore pe care le-a chinuit și ucis.

Din pușcărie, Dincă a transmis o scrisoare halucinantă către familia Luizei Melencu. Acesta susține că Luiza este încă în viață și, culmea, că-și dorește ca fata să apară, pentru a putea spune adevărul familiei sale: acela că el nu este vinovat pentru cele întâmplate.

„Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește. Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați de această tâmpită de avocată Obârșanu.

Chiar dacă mor, am aproape 70 de ani. Sunt supărat că sunt acuzat pe nedrept și doresc, câte zile mai am de trăit, să îi desconspir pe acești mafioți care ei se cred mici Dumnezei”, a scris Dincă în scrisoarea halucinantă trimisă familiei victimei sale.

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Noua lege a pensiilor din 2024. Tot ce trebuie să știe fiecare pensionar
Noua lege a pensiilor din 2024. Tot ce trebuie să știe fiecare pensionar
Theo Rose, de urgență cu copilul la spital. Ce probleme are fiul vedetei
Theo Rose, de urgență cu copilul la spital. Ce probleme are fiul vedetei
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume