Sport

Cum petrece Ilie Năstase de ziua soției sale, Ioana. Ce destinație au ales

Ilie Năstase i-a făcut o surpriză soției sale, Ioana, cu ocazia zilei de naștere. Cum petrec cei doi, după ce au fost la un pas să se despartă din nou.
16.09.2023 | 16:42
Cum petrece Ilie Nastase de ziua sotiei sale Ioana Ce destinatie au ales
Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit civil în 2019. Sursă foto: Facebook @ioana.simion.378
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a primit cu un gust amar vestea umilinței istorice a României la Cupa Davis împotriva Taiwanului. „Nasty” a încercat să rămână însă pozitiv deoarece partenera sa de viață, Ioana Simion, a împlinit 47 de ani.

Ilie Năstase, cadou pentru soția sa, Ioana, cu ocazia zilei naștere

Dacă anul trecut Ilie Năstase a sărbătorit ziua Ioanei la Constanța, de această dată fostul mare tenismen a dorit să organizeze ceva special. Contactat de FANATIK, „Nasty” a dezvăluit: „Este ziua de naștere soția mele, Ioana, și suntem la Istanbul pentru câteva zile”.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt căsătoriți civil din 2019, însă relația lor a avut multe suișuri și coborâșuri, fiind de mai multe ori la un pas de divorț. Mai exact de cinci ori.

Nu e prima oară când Ilie Năstase îi face o astfel de surpriză soției sale: „Îmi doresc să nu mă mai supere, că m-a supărat tare anul trecut. A băgat al cincilea divorţ până acum, ce să zic!? E iubire.

ADVERTISEMENT

Dacă pensia mea de militar e de 4.440 de lei… De ziua ei, i-am făcut cadou o vacanţă în Dubai cu prietenele sale!”, declara legenda tenisului românesc în urmă cu ceva timp.

Ilie Năstase, extrem de atent cu soția sa, Ioana

În ciuda disensiunilor dintre cei doi, Ilie Năstase a fost extrem de atent de fiecare dată cu Ioana și a răsfățat-o cu diverse cadouri scumpe și vacanțe.

ADVERTISEMENT

Cei doi chiar s-au mutat în chirie într-o vilă din Otopeni, pe care planificaseră să o cumpere, însă în cele din urmă, Năstase s-a mutat într-un apartament din București.

„Nasty” a mai fost căsătorit de cinci ori, cu Brigitte Pastramă, Amalia Năstase, Alexandra King și Dominique Grazia, însă Ioana pare că e în cele din urmă aleasa.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase urmează să își lanseze filmul autobiografic, iar fostul număr unu mondial a văzut în premieră producția lui Tudor Giurgiu, Ioana fiind emoționată până la lacrimi de imagini.

  • 3 ani și 6 luni de căsătorie au Ilie Năstase și Ioana Simion
ADVERTISEMENT
Tags: