Sport

Cum poate fi oprit Gigi Becali? „Să nu se prezinte la două meciuri, deși nici NATO nu mai poate face ceva”. Care sunt atuurile FCSB

Dumitru Dragomir consideră că FCSB s-a desprins în campioană după startul excelent în 2024. La MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, fostul şef al Ligii a dezvăluit atuurile roş-albaştrilor.
02.02.2024 | 09:52
Cum poate fi oprit Gigi Becali Sa nu se prezinte la doua meciuri desi nici NATO nu mai poate face ceva Care sunt atuurile FCSB
Cum poate fi oprit Gigi Becali? „Să nu se prezinte la două meciuri, deși nici NATO nu mai poate face ceva”. Care sunt atuurile FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 3-0 derby-ul împotriva Universităţii Craiova şi este cu un pas mai aproape de titlul de campioană. Roş-albaştrii au început perfect anul 2024, cu două victorii din două meciuri şi golaveraj 7-0.

Cum poate fi oprit Gigi Becali? „Să nu se prezinte la două meciuri, deși nici NATO nu mai poate face ceva”

La MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a declarat că doar NASA, NATO şi Putin pot opri FCSB-ul din lupta pentru titlu, dezvăluind şi atuurile roş-albaştrilor în acest sezon:

ADVERTISEMENT

“Părerea mea este că trebuie să nu se prezinte la două jocuri şi aşa va fi campionatul mai echilibrat. NASA, NATO, Putin, ei pot să oprească FCSB. Au cei mai buni doi fotbalişti din ţară.

Şi cel mai bun portar din ţară. Şi Vlad ăla e bun. Căpitanul echipei, golgheterul României, fotbalist de milioane multe. Îl au pe Florinel Coman, face diferenţa. Dacă nu s-a accidentat acum… 

ADVERTISEMENT

Au şi banca de rezerve. Când îi schimbă, joacă mai bine ca titularii. Deci au moral de competiţie cu toţii, fraţilor”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Gigi Becali l-a taxat pe Rotaru după meci: “Ei au vrut să joace gard, gard au jucat. 3-0, scurt şi gata”

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA după victoria din meciul cu Universitatea Craiova, taxând declaraţiile lui Mihai Rotaru de la finalul meciului, care spunea că le-a cerut oltenilor să fie agresivi:

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să fiu răutăcios, dar nu este ok ce a spus Rotaru cu urcatul pe garduri. Nu poţi să spui şi nu e ok să spui aia cu gardurile. Că aici e fotbal, nu urcat pe gard.

Bine, o să spună figurativ. Dar dacă le spui jucătorilor cu urcatul pe garduri, apoi o să bage piciorul la gleznă. Nu poţi să mergi înaintea meciurilor să spui că îi călcăm pe gleznă.

ADVERTISEMENT

Cum făcea Lăcătuş pe vremuri. Îi călcăm, le rupem glezna. Nu merge, tată, aşa. Eu le zic să joace fotbal, nu să rupă gleznele. Ei au vrut să joace gard, gard au jucat. 3-0, scurt şi gata”, a dezvăluit Gigi Becali.

Cum poate fi oprit Gigi Becali? „Să nu se prezinte la două meciuri, deși nici NATO nu mai poate face ceva”

ADVERTISEMENT