Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a reacționat după declarațiile lui Mihai Rotaru. „Nu e ok să spui aia cu gardurile”. Ce mesaj i-a trimis în miez de noapte

Gigi Becali a reacţionat după declaraţiile lui Mihai Rotaru, fiind nemulţumit de discursul războinic al finanţatorului Craiovei. Ce mesaj i-a trimis patronul FCSB după meci.
29.01.2024 | 12:30
Gigi Becali a reactionat dupa declaratiile lui Mihai Rotaru Nu e ok sa spui aia cu gardurile Ce mesaj ia trimis in miez de noapte
Gigi Becali a reacționat după declarațiile lui Mihai Rotaru. „Nu e ok să spui aia cu gardurile”. Ce mesaj i-a trimis în miez de noapte. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat fără drept de apel cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Roş-albaştrii s-au distanţat la 16 puncte faţă de olteni în clasament, iar echipa lui Petev tremură acum pentru play-off.

Gigi Becali a reacționat după declarațiile lui Mihai Rotaru. „Nu e ok să spui aia cu gardurile”

Gigi Becali a taxat la FANATIK SUPERLIGA declaraţiile războinice ale lui Mihai Rotaru de la finalul meciului care spunea că le-a transmis jucătorilor să “îi urce pe garduri” pe adversari:

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să fiu răutăcios, dar nu este ok ce a spus Rotaru cu urcatul pe garduri. Nu poţi să spui şi nu e ok să spui aia cu gardurile. Că aici e fotbal, nu urcat pe gard. 

Bine, o să spună figurativ. Dar dacă le spui jucătorilor cu urcatul pe garduri, apoi o să bage piciorul la gleznă. Nu poţi să mergi înaintea meciurilor să spui că îi călcăm pe gleznă.

ADVERTISEMENT

“Apoi i-am dat şi un mesaj lui Rotaru, cum mi-a dat el”

Cum făcea Lăcătuş pe vremuri. Îi călcăm, le rupem glezna. Nu merge, tată, aşa. Eu le zic să joace fotbal, nu să rupă gleznele. Ei au vrut să joace gard, gard au jucat. 

3-0, scurt şi gata. Apoi i-am dat şi un mesaj lui Rotaru, cum mi-a dat el: «Ţi-am dat nana!», i-am dat şi eu: «Ţi-am dat nanananana, să ţii minte toată viaţa ta!». 

ADVERTISEMENT

Nu a răspuns. El nu răspunde, după meci, două zile nu vorbeşte. Dar nu o să mai poată ei să se compare cu mine la fotbal. Nu mai”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB, lider detaşat!

FCSB este lider autoritar în SuperLiga. Echipa lui Elias Charalambous are 11 puncte avans faţă de Rapid, care este acum principala urmăritoare a roş-albaştrilor. Echipa lui Bergodi are tot şase din şase în 2024.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al roş-albaştrilor este împotriva Farului, programat pe 5 februarie, chiar de ziua lui Gică Hagi. Formaţia “Regelui” a început perfect anul 2024, cu şase puncte obţinute împotriva celor două echipe ale Craiovei.

Gigi Becali a reacționat după declarațiile lui Mihai Rotaru

ADVERTISEMENT