Life

Cum poți merge în Grecia cu bani puțini. Reducerile sunt de neratat

Noi am aflat cum poți merge în Grecia cu bani puțini. O vacanță de o săptămână în Grecia este mai ieftină decât 3 zile la munte.
16.02.2024 | 22:22
Cum poti merge in Grecia cu bani putini Reducerile sunt de neratat
Cum poți merge în Grecia cu bani puțini. Oferta este de neratat Sursa foto: Google
ADVERTISEMENT

Sezonul rece este aproape de sfârșit. Gândul ne duce mai degrabă la soare și piscină. Ca în fiecare an,  Agențiile de turism au fost nelipsite de la Târgul de Turism. Specialiștii ne-au dat cele mai utile sfaturi și am descoperit cum poți merge în Grecia cu bani puțini.

Cum poți merge în Grecia cu bani puțini

Cei mai mulți dintre noi ne luăm de pe acum în calcul să planificăm un concediu binemeritat pentru la vară. Dacă apelezi la o agenție de specialitate,  poți avea parte de un preț redus chiar și la jumătate.

ADVERTISEMENT

Printre destinațiile preferate de români se află Grecia, Italia, dar și Spania. La mare căutare de câțiva ani încoace sunt și destinațiile exotice. Dacă vrei să mergi în Maldive prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Așadar, printr-o agenție de turism poți ajunge oriunde ai visat. Beneficiezi de zboruri tip charter. În plus, dacă îți rezervi din timp, poți profita de reduceri de până la 30%  la hoteluri de 5 stele.

ADVERTISEMENT

Acum, la mare căuatare sunt vacanțele de 1 mai, dar și de Paște. Iar ANAT a venit în ajutorul tuturor, oferind vouchere de vacanță. Mai ales, că față de anii trecuți acestea au fost mărite semnficativ. Ajungând la 1600 de lei.

Christian Tour este una dintre cele mai apreciate agenții de către romăni. Oferta lor este întotdeauna avantajoasă. Astfel, ei vă propun o excursie în Antalya de 346 de euro de persoană. O altă ofertă generoasă o constituie un sejur în Rhodos, Grecia al cărui preț este de numai 296 de euro de persoană.

ADVERTISEMENT

Dacă anul acesta doriți să optați pentru un Paște în Egipt, prețurile sunt de mare ajutor. O vacanță de 7 nopți, all inclusiv pornește de la 438 de euro de persoană.

Hello Holidays este o agenție care activează mare parte în mediul online. Dacă achiziționezi pachetul integral de servicii, care costă 84 de euro, poți avea parte de reduceri de 50% în Grecia.

ADVERTISEMENT

Cea mai ieftină de vacanță în Grecia poate ajunge chiar și la 175 de euro/persoană. Și cei de la Paralela 45 au pregătit cele mai de neratat oferte pentru vară. Așadar, poți vizita Tunisia cu 441 de euro de persoană.

Alte locuri de neratat pentru vară anului 2024

Dacă vrei să te bucuri de o experiență minunată, poți alege și Insulele Canare. Prețul pentru o astfel de vacanță începe de la 708 de persoană. Desigur , poți opta și pentru Portugalia, iar prețul unei astfel de sejur începe de la 699 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: