Life

Cum poți să îți iei țeapă la casele de marcat de la supermarket. O fostă casieră a explicat metoda

În ce fel pot fi trași pe sfoară cumpărătorii la casele de marcat din magazine. O fostă angajată a spus care este procedura.
17.02.2024 | 17:10
Cum poti sa iti iei teapa la casele de marcat de la supermarket O fosta casiera a explicat metoda
În ce fel pot fi trași pe sfoară cumpărătorii la casele de marcat din magazine. O fostă angajată a spus care este procedura. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Cum poți să îți iei țeapă la casele de marcat de la supermarket. O fostă casieră a explicat metoda. Descoperă care este lucrurile pe care trebuie să le bagi în seamă de fiecare dată când treci pragul magazinelor.

În ce fel pot fi trași pe sfoară cumpărătorii la casele de marcat din magazine. O fostă angajată a spus care este procedura

În ce fel pot fi trași pe sfoară cumpărătorii la casele de marcat din magazine. O fostă angajată a spus care este procedura care îi poate lăsa pe clienți fără bani în buzunar, mai ales atunci când sunt pe grabă și vor să facă cât mai multe.

ADVERTISEMENT

Potrivit hna.de, oamenii nu trebuie să arunce bonul fiscal imediat ce au ieșit din magazin, ci să îl verifice cu mare atenție. De cele mai multe ori erorile umane sunt cele care trec ușor neobservate, dar care fac o mare gaură în buget.

Cele mai multe greșeli de acest gen se fac la început de săptămână. Zilele de luni promit oferte speciale și reduceri, însă de cele mai multe ori prețurile promoționale nu sunt înregistrate în sistemul de la casa de marcat.

ADVERTISEMENT

Din păcate, clienții ajung să achite un preț mai mare decât cel afișat la raft. E recomandat că aruncați un ochi atent pe bonul de cumpărături pentru a putea remedia la timp eventualele erori, susține fosta casieră.

De asemenea, și pentru angajați este bine să aibă la finalul zilei suma exactă în casa de marcat, nici prea puțin, nici prea mult. Clienții mai pot fi păcăliți și atunci când un produs este scanat de mai multe ori de casier.

ADVERTISEMENT

Ce greșeli de la casa de marcat te ruinează

O altă greșeală de la casa de marcat din supermarket care îți ruinează bugetul are legătură cu articolele fără un preț clar, care sunt scanate prin intermediul unui cod de bare. Printre acestea se numără mărfurile vrac, în special fructele și legumele.

În această situație casiera de la magazin trebuie să introducă prețul manual și din cauza oboselii sau a neatenției se pot întâmpla diverse greșeli. Din păcate, aceste erori sunt trecute foarte ușor cu vederea de personal.

ADVERTISEMENT

Fosta angajată a mai dezvăluit pentru sursa menționată anterior că, foarte mulți clienți ajung să plătească pentru un kilogram de struguri în loc de cartofi, motiv pentru care suma finală va fi mai ridicată.

ADVERTISEMENT