Life

Cum reușeste Gina Pistol să fie extrem de atrăgătoare la 41 de ani. Trucul la care apelează blondina

Gina Pistol este foarte atentă la felul în care arată, mai ales după ce a devenit mamă. Care este metoda pe care se bazează prezentatoarea de la Antena 1.
09.08.2022 | 17:32
Cum reuseste Gina Pistol sa fie extrem de atragatoare la 41 de ani Trucul la care apeleaza blondina
Ce face Gina Pistol pentru siluetă. Metoda adoptată de blondină la 41 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a spus cum reușeste să fie atrăgătoare la 41 de ani. Trucul la care apelează iubita lui Smiley o ajută să se mențină în formă maximă după ce o perioadă lungă s-a confruntat cu kilogramele în plus.

Ce face Gina Pistol pentru siluetă. Metoda adoptată de blondină la 41 de ani

Gina Pistol adoptă de ceva timp un stil de viață sănătos, face mișcare constantă și merge la saloanele de înfrumusețare. Vedeta de la Antena 1 a descoperit o metodă care funcționează de minune în lupta cu micile imperfecțiuni.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un tratament care grăbește procesul de remodelare corporală, benefic pielii. Datorită acestuia prezentatoarea de la Chefi la cuțite reușește la vârsta de 41 de ani să îmbine frumusețea cu naturalețea.

„Ajută la reducerea grăsimii și ameliorarea celulitei, slăbește localizat, crește concentrația de colagen în dermă. Creșterea elasticității și fermității pielii, asigură distrugerea rapidă a țesutului adipos.

ADVERTISEMENT

Este o procedură nedureroasă și non-invazivă, fără reacții adverse”, este mesajul transmis de Gina Pistol direct din salonul de înfrumusețare, pe Instagram.

Gina Pistol, în armonie cu propria persoană

Gina Pistol susține că este în armonie cu propria persoană de când a acceptat că nu toate părțile sale sunt bune, printre acestea numărându-se ochii obosiți după o noapte de nesomn în care a vegheat-o pe fiica sa, Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

În plus, iubita artistului Smiley alege cu mare grijă produsele dermato-cosmetice pe care le folosește și care o ajută să aibă un ten tânăr cât mai multă vreme.

Mai mult decât atât, fosta vedetă Playboy vrea să devină cea mai bună versiune a sa, mai ales după ce a devenit mamă pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Blondina a născut pe 9 martie 2021 și a luat o pauză de la proiectele profesionale. De curând, Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare și va modera sezonul 10 de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT