Life

Cum reușește Valentina Pelinel să aibă o formă de invidiat la 43 de ani. Ce dietă ține soția lui Cristi Borcea 

Secretul Valentinei Pelinel pentru o siluetă de vis. Ce face soția lui Cristi Borcea pentru a fi în formă la cei 43 de ani.
19.04.2024 | 12:23
Cum reuseste Valentina Pelinel sa aiba o forma de invidiat la 43 de ani Ce dieta tine sotia lui Cristi Borcea
Dieta Valentinei Pelinel pentru o formă de invidiat. Sursa foto: facebook , colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum reușește Valentina Pelinel să aibă o siluetă suplă după ce a trecut prin trei sarcini? Soția lui Cristi Borcea arată așa cum multe femei și-ar dori la 43 de ani. Care este secretul fostului model?

Secretul Valentinei Pelinel pentru o siluetă suplă la cei 43 de ani

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase femei din România și impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale, mai ales că își menține greutatea, chiar și după ce a adus trei copii pe lume. Pentru ca să arate bine, soția lui Cristi Borcea respectă un anumit stil de viață.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, fostul model spunea că ține un regim alimentar și că a avut și o dietă, care presupunea mâncatul din patru în patru ore, mesele fiind compuse din legume, fructe, brânzeturi slabe și carne albă. Acestea erau îmbinate cu sportul.

Valentina Pelinel nu s-a declarat adepta abținerii de la mâncare. Pentru a-i fi mai ușor să revină la silueta de odinioară, de după naștere, Valentina Pelinel a apelat și la un specialist în domeniul sportului și al nutriției.

ADVERTISEMENT

”Am reușit să slăbesc cu un regim alimentar și de viață echilibrat. Cât am ținut dieta, am mâncat din patru în patru ore. Aveam pe zi legume, 400 de grame de fructe, brânzeturi slabe, 200 grame de carne albă și mult sport.

Adică mănânc orice, dar mențin o balanță. Nu poți să faci de capul tău, să zici că nu mai mănânci nimic sau că mănânci doar un aliment. Asta e crimă. Apoi, cu ajutorul profei, Luminița Niculescu, am mers în paralel cu un program de sport care m-a ajutat să ajung la rezultatele dorite”, a detaliat vedeta.

ADVERTISEMENT

Pilatesul face parte din programul de sport al soției lui Cristi Borcea și pentru a avea parte de rezultate pe măsură apelează și la criosaună. ”Fac sport 5 zile pe săptămână, câte o oră pe zi, cu pauză în weekend.”, mai declara Valetina Pelinel.

Ce este criosauna?

Ce este criosauna? O procedură cosmetică bazată pe expunerea corpului la temperaturi extreme, de -120 de grade sau -180 de grade Celsius, pe o perioadă de 1-3 minute, timp în care previi boli precum osteoporoza, osteopenia, spondiloza, artrita sau hernia de disc.

ADVERTISEMENT

Tototdată, prin criosaună previi psoriazisul și dermatita . Chiar sportivii de performanță apelează la această metodă de reactivare a funcțiilor organismului sau când trec printr-o accidentare și trebuie să se recupereze. Criosauna ajută și la menținerea unei stări emoționale sănătoase.

ADVERTISEMENT