Life

Cum reușește Victor Slav să se mențină în formă, la 42 de ani. Trucul care îl ajută pe fostul prezentator

Victor Slav a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, la 42 de ani. Fostul prezentator are un truc care îl ajută foarte mult.
24.10.2022 | 10:41
Cum reuseste Victor Slav sa se mentina in forma la 42 de ani Trucul care il ajuta pe fostul prezentator
Victor Slav a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Victor Slav are 42 de ani și nu face eforturi prea mari pentru a se menține în formă. Fostul model a recunoscut că nu a fost la sala de sport în ultima vreme din cauza faptului că este foarte ocupat.

Cum se menține în formă Victor Slav

În urmă cu 20 de ani, Victor Slav s-a lansat în showbiz, iar acum este una dintre cele mai apreciate prezențe masculine de pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este în formă maximă și are trupul bine sculptat, deși nu a mai fost de ceva timp sa sală. Din cauza programului foarte încărcat, acesta nu a mai reușit să facă sport.

Victor Slav are grijă la ceea ce mănâncă, dar nu ține o dietă anume. Fostul prezentator nu consumă zilnic aceleași lucruri, ci încearcă să diversifice. Vedeta are grijă să urmeze și un fasting pentru a arde caloriile.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Victor Slav mănâncă într-un interval de 8 ore, din cele 24 ale zilei. În timpul rămas, fostul model lasă organismul să proceseze mâncarea.

“Nu pot spune că mănânc același lucru în fiecare zi, diversific mult. În ultima perioadă, am fost foarte ocupat și nu am mai ajuns la sală de două luni, știu că pare incredibil, însă ăsta este adevărul.

ADVERTISEMENT

Dar în perioada asta, când nu merg regulat la sport și nici nu mănânc corect, țin fasting. Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar 8 ore, ce doresc, dar în cantități rezonabile.

În celelalte 16, în mod normal 8 ore le dorm și în celelalte nu mănânc, las organismul să proceseze mâncarea.”, a declarat Victor Slav pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Ce preferă să mănânce fostul prezentator

Victor Slav gătește lucruri ușoare, care nu-i consumă prea mult timp. Fostului concurent de la Splash! Vedete la apă îi place foarte mult să mănânce și să încerce lucruri noi în bucătărie.

“Sunt gurmand de felul meu și îmi place să mănânc și să încerc preparate noi. Îmi place foarte mult bucătăria italienească și ador steak-urile.”, a adăugat acesta.

De asemenea, Victor Slav a precizat că trebuie să fie mai relaxat și să nu aibă o perioadă aglomerată ca să aibă timp pentru a găti lucruri noi.

ADVERTISEMENT
Tags: