Sport

Cum s-a ajuns la schimbul de jucători dintre U Craiova și FCSB: ”Gigi mă bătea la cap de două luni cu Mamut și Ofosu”. Fanatik confirmat

FCSB și U Craiova au fost implicate într-un schimb spectaculos de jucători, iar Mihai Rotaru a dezvăluit cum s-a ajuns la această decizie.
04.08.2021 | 12:16
Cum sa ajuns la schimbul de jucatori dintre U Craiova si FCSB Gigi ma batea la cap de doua luni cu Mamut si Ofosu Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că ”roș-albaștrii” i-au luat pe Ivan Mamut și pe Andrei Burlacu, în timp ce în Bănie a ajuns Ionuț Vînă.

Apoi, finanțatorul Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK acest schimb și a anunțat ce contracte le va face jucătorilor veniți din Oltenia.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a explicat cum s-a făcut schimbul de jucători între FCSB și U Craiova

Patronul celor de la U Craiova, Mihai Rotaru, a ținut să explice cum s-a ajuns la schimbul de jucători cu FCSB. El a confirmat informația oferită de FANATIK că totul a pornit de la faptul că Gigi Becali îi dorea în mod expres pe Ivan Mamut și Reagy Ofosu.

”Gigi m-a bătut la cap vreo două luni să-i dau pe Mamut și Ofosu. Apoi mi-a zis că s-a înțeles cu Burlacu, iar jucătorul a venit la mine să-i dau drumul. I-am spus că poate pleca liber oriunde, dar la FCSB poate merge doar pe 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

I-am propus lui Gigi schimb pe schimb, Vînă cu Burlacu, dar nu a vrut. Apoi mi-a propus să ni-l dea pe Vînă și 50.000 de euro pentru Burlacu și Mamut. I-am transmis că sunt de acord dacă ne dă 150.000 de euro. În cele din urmă ne-am înțeles la 100.000 de euro”, a declarat Rotaru la Pro X.

Ce contracte au Mamut și Burlacu la FCSB

Gigi Becali a vorbit despre detaliile înțelegerilor semnate de cei doi jucători aduși de la U Craiova. Ivan Mamut a semnat două contracte, unul pe doi ani și unul pe trei ani, în timp ce Andrei Burlacu are nu mai puțin de trei contracte cu FCSB, două pe câte un an de zile și unul pe trei ani.

ADVERTISEMENT

Considerat o mare speranță a oltenilor, accidentările l-au măcinat pe Andrei Burlacu, cel care a ajuns să joace la echipa satelit a Universității. Ajuns la 24 de ani, Burlacu are o șansă mare să demonstreze la FCSB și să revină în fotbalul mare.

Un alt pariu al lui Gigi Becali este Ivan Mamut. Adus la Universitatea Craiova în luna ianuarie, uriașul atacant croat nu a confirmat la olteni. A marcat doar un gol în campionat în 23 de meciuri jucate la U Craiova.

ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă, unul dintre cei mai contestați jucători de patronul Gigi Becali

De cealaltă parte, Ionuț Vînă a ajuns la FCSB în anul 2019, fiind transferat de la Viitorul Constanța. Gigi Becali a plătit 750.000 de euro în schimbul mijlocașului, care avea să fie unul dintre cei mai contestați fotbaliști.

Ionuț Vînă nu a reușit să confirme la roș-albaștrii și rareori a prins un loc de titular în echipă. În acest sezon, Vînă a evoluat 45 de minute în meciul tur cu Șahtior Karagandy.

Oficialii Universităţii Craiova l-au prezentat pe Ionuţ Vînă, mijlocaşul central care a semnat un contract valabil până în 2025. Jucătorul care va purta tricoul cu numărul 10 al lui Alexandru Cicâldău, transferat la Galatasaray, a trimis câteva ”săgeți” către fosta sa formație.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 2,18 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT