Fotbal intern

Cum s-a descurcat echipa lui Toni Petrea în Sepsi – FCSB 1-1. Portarul Andrei Vlad și Adrian Șut, cele mai mai mari note

10.04.2021 | 20:59
Cum sa descurcat echipa lui Toni Petrea in Sepsi  FCSB 11 Portarul Andrei Vlad si Adrian Sut cele mai mai mari note
ADVERTISEMENT

FCSB a terminat sezonul regulat pe terenul celor de la Sepsi, una dintre formațiile de forță ale campionatului, care a stat aproape non-stop în spatele tripletei de frunte. A fost 1-1, scor care amână decizia privind campioana sezonului regulat până după disputarea derby-ului Craiova – CFR Cluj de duminică, 11 aprilie.

Trupa lui Toni Petrea a deschis scorul rapid la Sf. Gheorghe, prin golgeterul campionatului Florin Tănase, dar a suferit vizibil în restul partidei. Și după pierderile pricinuite de accidentări, dar și din cauza absenței unui atacant de careu, ceea ce-l irosește în continuare pe căpitanul Florin Tănase, și el cu probleme medicale pe final de partidă.

ADVERTISEMENT

Cum au evoluat elevii lui Toni Petrea în Sepsi – FCSB 1-1. Andrei Vlad, două intervenții mari, fără vină la golul lui Safranko

Andrei Vlad 7 – a avut intervenția primei reprize în minutul 24 la șutul din afara careului a fostului său coleg Golofca. Nu a mai avut ce face la faza prelungită din minutul 56, când Safranko a trimis cu capul sub bara lovită cu câteva secunde mai devreme de Bouhenna. A mai bifat o intervenție foarte bună la Safranko în minutul 87.

Vali Crețu 6 – destule probleme cu Ștefănescu. I se întâmplă de obicei cu adversarii tehnici și cu viteză. Totuși, a livrat mai multe centrări bune decât obișnuiește.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea 5 – l-a scăpat pe Bouhenna la bara transversală din minutul 35, la fel cum s-au petrecut lucrurile la golul egalizator al gazdelor. Nu formează un dublu util în momentul de față cu Nedelcu.

George Miron – a evoluat până ce Tănase a marcat, apoi s-a așezat pe teren și a mers la vestiare, FCSB jucând 7 minute în inferioritate până la intrarea lui Oaidă.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovici 6 – nu au fost probleme majore pe partea sa, chiar dacă acolo a jucat vitezistul Golofca. Totuși, nu a strâns de multe ori în centru și nici ofensiva nu a ajutat-o aproape deloc.

Ovidiu Popescu, „hopa Mitică” al FCSB, a jucat trei posturi în primele 45 de minute

Ovidiu Popescu 6 – omul bun la toate, a început ca inter dreapta, bifând un șut în minutul 4, apoi a fost retras fundaș central stânga după accidentarea lui Miron, iar la intrarea lui Nedelcu a urcat inter stânga. Toate în primele 45 de minute. Galben cinic în minutul 61 pentru fault la Golofca.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut 87 – se descurcă din ce în ce mai bine în „bazinul” din fața apărării, dar mingile care trec de el creează totuși probleme stoperilor. Pentru că FCSB chiar are breșe destule într-un meci în zona centrală a defensivei, în ciuda cifrelor bune ale celor care joacă de obicei acolo. A ajuns târziu la centrarea din minutul 78, care putea însemna 1-2.

Darius Olaru 5 – agresiv ca de obicei, un contact mai dur cu Fofana la mijlocul terenului ducând la schimbarea sa înainte de pauză. Au fost momente când nu s-a sincronizat suficient cu colegii, poate și pentru că la el este vorba despre o oboseală vizibilă.

Ofensiva e în criză, mai ales pentru că lipsește atacantul de careu. A produs prea puțin pentru cel mai bun atac: pasă Octavian Popescu, gol Tănase

Olimpiu Moruțan 6 – ceva mai viu decât în ultimele meciuri, dar se vede cu ochiul liber că postul de extremă stânga îl incomodează. Sau trebuie folosit în spatele vârfului fals, sau în zona interilor, indiferent dreapta sau stânga, pentru că acolo are randamentul spre maxim.

Florin Tănase 6 – a deschis scorul cu un șut de clasă după pasa lungă a lui Octavian Popescu, apoi a trecut la munca de jos la fel ca restul echipei. A suportat și destule faulturi tari, cel al lui Bouhenna din minutul 50 aducând al doilea avertisment al gazdelor, după Nouvier în prima repriză.

Octavian Popescu 6 – putea dubla rapid avantajul echipei sale după golul lui Tănase, dar a irosit excelenta pasă a lui Moruțan (min. 9). Prea firav pentru unele dueluri, mai ales cu oamenii-bărbați lui Grozavu. A acuzat o accidentare din minutul 60, dar a mai rămas pe teren încă peste un sfert de oră pentru ca FSCB să nu irosească doar cu el ultima înlocuire. Se poate spune că și el a ieșit accidentat, la fel ca Miron și Olaru.

Răzvan Oaidă 5 (a intrat în minutul 13 în locul lui Miron) – ocazie importantă de 2-0 irosită în minutul 47, cap peste de pe 6 metri la centrarea lui Crețu. A „înotat” de multe ori fără realizări.

Dragoș Nedelcu 5 (a intrat în minutul 43 în locul lui Olaru) – fără probleme pe joc pozițional, dar cu mari dificultăți la fazele fixe ale adversarului. Dovadă golul lui Safranko, la care a fost spectator de la un capăt la altul al fazei.

Ionuț Vână (a intrat în minutul 77 în locul lui Ovidiu Popescu) – a impulsionat mijlocul cu câteva șarje ofensive.

Ionuț Panțîru (a intrat în minutul 77 în locul lui Octavian Popescu) – l-a scos din pepeni pe Toni Petrea cu ratarea din finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT