News

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele din Zanzibar. Românii, nemulțumiți de turul lui Klaus Iohannis în Africa: “Turist de lux”

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele din Zanzibar. Românii sunt nemulțumiți de turul șefului statului în Africa.
21.11.2023 | 00:10
Cum sa imbracat Carmen Iohannis la intalnirea cu presedintele din Zanzibar Romanii nemultumiti de turul lui Klaus Iohannis in Africa Turist de lux
Carmen și Klaus Iohannis continuă turul în Africa. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis își continuă turneul în Africa. În acest weekend au ajuns în Zanzibar și s-au întâlnit cu președintele Hussein Mwinyi. Prima Doamnă a atras din nou atenția prin ținuta sa. Românii se declară nemulțumiți de turul șefului statului în Africa.

Ce ținută a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele Zanzibarului

Carmen Iohannis a dat mâna sâmbătă cu președintele Zanzibarului. Pentru întâlnirea oficială a purtat o nouă creație a designerului Andreea Tincu. Prima Doamnă a îmbrăcat o rochie roz, satinată, cu o curea subțire pe mijloc și lungă până la genunchi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Carmen Iohannis și-a asortat rochia cu o pereche de pantofi crem, stileto, o pereche de cercei și un colier. Nu a optat de această dată și pentru o poșetă, iar în ceea ce privește coafura, Prima Doamnă a avut părul ușor ondulat, lejer.

Carmen și Klaus Iohannis, ceremonie de rămas bun din partea localnicilor din Zanzibar

Cuplul prezidențial și-a încheiat luni vizita din Zanzibar. Localnicii au organizat o ceremonie de rămas-bun în cinstea sa, iar Carmen și Klaus Iohannis chiar au fost ”botezați” în apele Oceanului Indian. Mai exact, două tablouri cu cei doi au fost aruncate în apă, totul făcând parte dintr-un ritual al zonei.

ADVERTISEMENT

”Da! Președintele României, Klaus Iohannis! Bine ați venit în Zanzibar! Fără probleme, totul este bine! Domnule președinte”, au exclamat localnicii luându-și rămas bun de la Klaus Iohannis și Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis a imortalizat momentul, filmându-l cu telefonul mobil. De altfel, tablourile cu chipurile lor, înainte de a fi aruncate în Ocean, au fost ”binecuvântate” cu expresia ”Hakuna Matata”, care înseamnă ”fără probleme, totul este bine”.

ADVERTISEMENT

”Noi vă considerăm un stat apropiat, avem o tradiție veche împreună, vă considerăm prieteni și credem că împreună putem să construim foarte mult”, a spus Klaus Iohannis localnicilor din Zanzibar. Pe rețelele de socializare, președintele României este aspru criticat.

Cum este criticat Klaus Iohannis de către români

”Klaus Iohannis ÎȘI CONTINUĂ CĂLĂTORIA ÎN JURUL PĂMÂNTULUI dar nimeni nu știe dacă și mai ieftină. Pentru că șeful statului s-a poziționat drept unul dintre puținii politicieni din Europa care nu-și declară costul excursiilor/”Iohanise, boss poate se prabuseste avionul ala scump”/ ”Nici Ceașcă n a ajuns așa departe și a avut o groază de pretini africani”, sunt o parte dintre criticile primite de Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Ultima destinație a turului cuplului prezidențial în Africa va fi în Senegal și apoi Klaus și Carmen Iohannis vor reveni pe meleaguri natale. Nu pentru multă vreme, deoarece șeful statului va merge în Dubai pe data de 4 decembrie, cu ocazia Conferinței pentru Schimbări Climatice organizate de ONU.

ADVERTISEMENT