Life

Cum s-a îmbrăcat Loredana pentru slujba de Înviere. Cu cine a apărut la biserică

03.05.2021 | 12:08
Cum sa imbracat Loredana pentru slujba de Inviere Cu cine a aparut la biserica
ADVERTISEMENT

Loredana și-a făcut și ea apariția la slujba de Înviere de la biserică, la fel ca multe alte vedete cu ocazia celei mai importante sărbători pentru creștini. Artista a venit alături de fiica ei și de câțiva prieteni. 

Spre deosebire de anul trecut, când lumina a fost împărțită de voluntari, din cauza stării de urgență, anul acesta toată lumea a putut merge la biserică, mai ales că au fost ridicate restricțiile în noaptea de dinainte de Paște, așa că a fost cale liberă.

ADVERTISEMENT

La fel ca majoritatea oamenilor, și vedetele au fost cu cei dragi la slujbă pentru a lua lumină, iar jurata de la X Factor nu a lipsit nici ea.

Cum s-a îmbrăcat Loredana pentru slujba de Înviere. Cu cine a apărut la biserică

Anul acesta, românii s-au putut bucura de un Paște aproape la fel ca în vremurile de dinainte de pandemia de COVID-19, mergând la slujba de Înviere fără restricții, care au fost ridicate doar în noaptea de sâmbătă spre duminică.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, voluntarii au fost cei care au avut grijă să împartă lumină la casele oamenilor, fiind stare de urgență, însă acum toată lumea s-a putut bucura de acest moment unic. Nici vedete nu au rămas indiferente și au mers la biserică, alături de familiile lor.

Loredana Groza și-a făcut apariția la slujbă alături de fiica ei, Elena Boncea, în vârstă de 23 de ani. Jurata de la Antena 1 a avut o vestimentație total diferitp de cea cu care i-a obișnuit pe urmăritorii de pe rețelele sociale și a optat pentr o pereche de jeanși și o geacă din denim.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza
Loredana Groza la slujba de Înviere. Sursa foto: Instagram

Bineînțeles, nu au lipsit mpștile de protecție la Loredana și la fiica ei, din moment de încă ne aflăm în plină pandemie. În ziua de Paște, artista s-a bucurat de o masă alături de familie, unde s-au consumat preparate tradiționale delicioase, așa cum a postat chiar ea pe InstaStory.

Elena Băsescu, la biserică alături de copiii ei

Fiica cea mică a fostului președinte al României a mers și ea la biserică alături de cei trei copii ai ei, pentru a participa la slujba de Înviere. Elena Băsescu a fost la o biserică din București împreună cu cei mici, pe care i-a îmbrăcat cu ținute asortate.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Traian Băsescu a ales o ținut neagră, în timp ce pe micuți i-a îmbrăcat în bluze albe, pantaloni negri și pelerine crem, asortate cu pantofi sport albi, semn că mama lor a fost foarte atentă ca ei să arate impecabill

Traian Jr. (6 ani) și Sofia Anais (7 ani) sunt copiii pe care îi are din relația cu Bogdan Ionescu (Syda), iar Anastasia (2 ani) o are împreună cu Cătălin Tomată.

ADVERTISEMENT