Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum s-a produs explozia lui Edjouma, care a marcat ultimele 4 goluri ale FCSB. „Riscă mult, dar asta îi place să facă”. Video exclusiv

Malcom Edjouma este jucătorul vedetă de la FCSB în ultima perioadă, iar fostul său antrenor Nicolae Dică spune cum s-a produs „explozia” mijlocașului francez.
20.02.2023 | 13:51
Cum sa produs explozia lui Edjouma care a marcat ultimele 4 goluri ale FCSB Risca mult dar asta ii place sa faca Video exclusiv
Sylas Laouari Edjouma Malcom se bucura dupa un gol marcat alaturi de Iulian Lucian Cristea, Octavian George Popescu si Florinel Teodor Coman in meciul de fotbal dintre FCSB si Universitatea Craiova, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 19 februarie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB nu a reușit decât un egal pe teren propriu în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, însă și de această dată a ieșit în evidență mijlocașul francez Malcom Edjouma. Jucător care a marcat ultimele patru goluri ale formației „roș-albastre” în SuperLiga.

Nicolae Dică explică „explozia” lui Malcom Edjouma: „Riscă mult!”

Malcom Edjouma este, fără îndoială, fotbalistul-vedetă de la FCSB în ultima perioadă. Mijlocașul francez a reușit să înscrie ultimele patru goluri ale formației sale, unul în deplasarea de la CFR Cluj, două la Voluntari și încă unul în derby-ul cu Universitatea Craiova, goluri care au adus puncte foarte importante în lupta la titlu. Puteau fi 9 din 9 posibile, dacă oltenii lui Neagoe nu egalau în finalul meciului de duminică de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Care este secretul evoluțiilor foarte bune ale lui Edjouma? A încercat să-l dezvăluie fostul său antrenor Nicolae Dică, în direct în ediția de luni, 20 februarie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO AICI.

„L-am antrenat, îl cunosc foarte bine, a avut și cu mine evoluții foarte bune, mi-a dat și mie goluri. Este un jucător care riscă foarte mult, dar dacă încearcă de cinci ori îi iese de trei ori.

ADVERTISEMENT

Adică este un jucător care întotdeauna încearcă să facă ceva imposibil, ceva la care nu se așteaptă nimeni. Și un lucru pozitiv pe care îl are este că ajunge la finalizare. Și pentru el este foarte bine, ca și mijlocaș defensiv.

Este un jucător exponențial pentru FCB, este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Mă așteptam să aibă explozia asta, pentru că a jucat bine și cu mine… A avut evoluții foarte bune.

ADVERTISEMENT

Discutam cu el și îi explicam că e mai bine să joace mai sus, pentru că e un jucător care în ultimii 30 de metri poate să facă diferența. El este genul de jucător care vrea să vină cu fața la joc, să aibă jocul în față, să atingă mingea de mai multe ori…”, a declarat Nicolae Dică la FANATIK SUPERLIGA.

Cât ar fi contat plecarea lui Malcom Edjouma de la FCSB? „Financiar nu ar fi fost o pierdere!”

Evoluțiile foarte bune ale lui Malcom Edjouma nu aveau cum să rămână fără ecou. El este unul dintre jucătorii de la FCSB pentru care patronul Gigi Becali a avut oferte de transfer în această iarnă, dar care nu s-au concretizat până la urmă.

ADVERTISEMENT

Echipele care l-au dorit pe francez erau din Ungaria, însă prețul de 1,4 milioane de euro cerut în schimbul său a făcut ca negocierile să cadă. Și nu există semnale că s-ar relua curând, deoarece Gigi Becali a decis să mărească suma solicitată în schimbul lui Edjouma la 2 milioane de euro.

„Ar fi fost pierdere plecarea lui Edjouma de la FCSB?”, este întrebarea care i s-a adresat ui Nicolae Dică din studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. „Financiar nu ar fi fost pierdere. Dar, din punct de vedere fotbalistic, da…”, a răspuns rapid fostul antrenor al grupării „roș-albastre”.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT