Sport

Malcom Edjouma, start perfect în FCSB – U Craiova, meciul în care trebuia să fie suspendat. Francezul, al patrulea gol consecutiv în SuperLiga. Video

Malcom Edjouma a scăpat de eliminare etapa trecută, iar FCSB a profitat din plin. Francezul a deschis scorul în minutul 1 cu Universitatea Craiova.
19.02.2023 | 20:18
Malcom Edjouma start perfect in FCSB  U Craiova meciul in care trebuia sa fie suspendat Francezul al patrulea gol consecutiv in SuperLiga Video
Malcom Edjouma, start perfect în FCSB - U Craiova, meciul în care trebuia să fie suspendat. Francezul, al patrulea gol consecutiv în SuperLiga. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma ar fi trebuit să fie suspendat dacă Radu Petrescu l-ar fi eliminat în FC Voluntari – FCSB 1-2. „Centralul” bucureștean i-a acordat doar galben pentru intrarea „criminală” la Armaș și, astfel, francezul a putut evolua în etapa a 26-a din SuperLiga contra Universității Craiova.

Malcom Edjouma, omul momentului la FCSB. Francezul a scăpat de eliminare la Voluntari și a dat gol în minutul 2 cu U Craiova

Vicecampioana României a început ca din tun meciul de pe Național Arena, la care au asistat aproximativ 20 de mii de spectatori. Titularizat în locul lui Andrea Compagno, accidentat, David Miculescu a fost aproape să deschidă scorul la doar câteva secunde de la primul fluier al lui Adrian Cojocaru.

ADVERTISEMENT

Servit excelent de Octavian Popescu, fostul fotbalist de la UTA Arad a rămas singur cu Laurențiu Popescu, dar goalkeeperul alb-albaștrilor a respins in extremis. Din cornerul rezultat, pe care l-a executat Florinel Coman, Malcom Edjouma a deschis scorul în minutul 2, cu toată opoziția defensivei oltene. – VEZI VIDEO

Francezul în vârstă de 26 de ani este cel mai în formă fotbalist al FCSB-ului. Golul cu care a deblocat tabela în partida cu Universitatea Craiova este al patrulea la rând pe care îl reușește pentru echipa sa în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Ultimele trei decisive ale lui Malcom Edjouma au fost decisive pentru FCSB. A marcat golurile din victoriile cu CFR Cluj și Voluntari, scor 1-0, respectiv 2-1. Mijlocașul francez, care este cotat de transfermarkt.com la 1,2 milioane de euro, mai are contract până în 2026 cu gruparea patronată de Gigi Becali.

Adrian Ilie, fascinat de mijlocașul francez

Într-o ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de după etapa a 25-a din SuperLiga, fostul mare internațional Adrian Ilie l-a lăudat pe Malcom Edjouma. „Cobra” consideră că francezul e în primii cei mai buni joi jucători de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Îmi place. Am spus, chiar dacă nu are meciuri foarte bune, face o diferență undeva în timpul meciului. Și, din punctul meu de vedere, este cel mai constant din echipă, cel mai echilibrat. El și cu Olaru”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„A adus 6 puncte FCSB în ultimele două etape. Trebuie felicitată echipa tehnică pentru că a avut inspirația să-l păstreze pe teren până la finalul meciurilor.

ADVERTISEMENT

S-a dovedit faptul că un jucător cu un potențial foarte mare, chiar dacă nu are cine știe ce realizări într-o bucată de timp de meci, el poate veni cu ceva special în orice moment de meci”, a adăugat și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Argeș – FCSB

ADVERTISEMENT