Life

Cum s-a schimbat viața Ștefaniei de la Puterea Dragostei după ce a fost bătută de iubit

16.10.2020 | 10:18
Cum sa schimbat viata Stefaniei de la Puterea Dragostei dupa ce a fost batuta de iubit
ADVERTISEMENT

Ștefania, una dintre cele mai apreciate și admirate concurente de la „Puterea Dragostei”, a mărturisit recent că a fost agresată de fostul partener de viață, Adelin. Tânăra nu se aștepta la o asemenea reacție din partea iubitului ei, declarând că experiența traumatizantă i-a schimbat complet viața.

Frumoasa brunetă a dezvăluit că fost lovită și tunsă, acesta fiind și motivul pentru care în prezent poartă perucă. Fosta concurentă de la Kanal D și-a pierdut încrederea în bărbați, de aceea în momentul de față este extrem de nehotărâtă.

ADVERTISEMENT

Totodată, tinerei îi vine foarte greu să se apropie de alte persoane masculine, sfătuind femeile din jurul ei și de pe rețelele de socializare să fie extrem de atente când vine vorba de bărbați pentru că nu se știe ce pot ascunde aceștia în adâncul sufletului.

Ștefania de la Puterea Dragostei, afectată de bătaia primită de la fostul iubit

Se pare că agresiunea s-a produs pe fondul geloziei, fostul partener de viață ieșindu-și din minți când Ștefania a acceptat o brățară din partea unui alt concurent al show-ului matrimonial, și anume Jador. Acesta este și motivul pentru care femeia nu mai are încredere în bărbați.

ADVERTISEMENT

Actuala concurentă a emisiunii „Mireasă” de la Antena 1 a încercat în ultima perioadă să ascundă agresiunea violentă la care a luat parte. Ștefania și-a pus chiar și silicoane, tocmai pentru a mai recăpăta din încrederea pierdută odată cu bătaia soră cu moartea primită de la fostul partener de viață.

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă a fost tunsă de fostul iubit, lucru care a afectat-o profund. Ștefania își amintește de agresiune de fiecare dată când se privește în oglindă, recurgând în ultima vreme la peruci care să ascundă părul scurt.

ADVERTISEMENT

„Când am apelat la operația pentru implanturi a fost să mai prind puțin curaj, să mă încurajez puțin. Încrederea mi-am recăpăta-o în timp, doar că încrederea în bărbați am pierdut-o. Îmi este foarte greu să mă apropii de un bărbat în viața mea.

De-asta sunt atât de nehotărâtă. Dacă ar fi să-i dau unei femei un sfat i-aș spune să fie atentă la ce alegeri face. Un bărbat care te iubește nu vrea să te vadă suferind”, a mărturisit concurenta din primul sezon „Puterea Dragostei”, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ștefania și Adelin s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D, cei doi fiind descalificați după ce s-au întâlnit în afara casei din Turcia. Povestea lor de dragoste a fost una de scurtă durată, bruneta fiind agresată și tunsă chiar de cel pe care-l iubea.

ADVERTISEMENT