Life

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Fresh. Fiica Andreei Esca face declarații de senzație

06.11.2020 | 23:50
Cum sau cunoscut Alexia Eram si Mario Fresh Fiica Andreei Esca face declaratii de senzatie
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, însă puțini știu cum s-au cunoscut cei doi. Fiica Andreei Esca a mărturisit cum a decurs prima lor întâlnire.

Cei doi tineri sunt foarte activi pe rețelele de socializare, unde postează adesea fotografii și videoclipuri de senzație și chiar și declarații de dragoste emoționante.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de iubire a luat naștere în urmă cu patru ani, iar Alexia Eram a făcut declarații de excepție cu privire la modul în care s-au cunoscut cei doi porumbei.

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Fresh. Fiica Andreei Esca face declarații de senzație

Mario Fresh și Alexia Eram sunt un cuplu tânăr și foarte apreciat în mediul online. Fiecare fotografie cu ei strânge zeci de mii de like-uri, semn că cei doi au foarte mulți fani pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, puțini știu cum a luat naștere povestea lor de dragoste. Fiica celebrei Andreea Esca a mărturisit, în cadrul unui interviu, cum s-a cunoscut cu îndrăgitul cântăreț.

Vedeta a declarat că îl aprecia foarte mult pe Mario Fresh ca artist, ea fiind cea care a pus ochii pe tânăr, menționând că mama ei a fost cea care a ajutat-o să ia legătura cu solistul. Astfel, în anul 2016, ea a participat la lansarea piesei lui Alex Velea „Ziua mea”, știind că Mario va fi prezent la eveniment.

ADVERTISEMENT

,,În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu.”, a povestit fiica Andreei Esca pentru unica.ro.

Ulterior, Alexia Eram și Mario Fresh au dovedit că fac o echipă foarte bună și pe plan profesional, implicându-se în mai multe proiecte împreună. Mereu cu zâmbetul pe buze unul în compania celuilalt, cei doi trăiesc o poveste de dragoste demnă de invidiat.

ADVERTISEMENT