Life

Mario Fresh, reacție neașteptată la vlogul lui Alex Velea: ”Nu vreau să merg mai departe cu…”

14.10.2020 | 21:17
Mario Fresh reactie neasteptata la vlogul lui Alex Velea Nu vreau sa merg mai departe cu
ADVERTISEMENT

Vlogul publicat de către Alex Velea special pentru Mario Fresh și Lino Golden a făcut furori în mediul online, motiv pentru care fanii au așteptat cu sufletul la gură reacția celor doi tineri. Mario a fost cel care a decis să ia inițiativă și a fost primul care a făcut o declarație publică la adresa cântărețului.

Vestea cum că Mario Fresh și Lino Golden au renunțat la colaborarea cu Alex Velea a șocat o lume întreagă. Ulterior, artiștii i-au uimit pe susținători cu declarații surprinzătoare și au pus în lumină problemele din interiorul “Golden Boy Society”.

ADVERTISEMENT

Recent, după ce soțul Antoniei a postat un videoclip în care a vorbit despre Lino și Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram a făcut o postare pe rețelele de socializare, la care nu s-ar fi așteptat niciodată urmăritorii acestuia.

Mario Fresh, reacție neașteptată la vlogul lui Alex Velea: ”Nu vreau să merg mai departe cu…”

Nu este un secret faptul că Lino Golden și Mario Fresh au întrerupt legătura cu Alex Velea. Artiștii și-au adresat cuvinte dure în mediul online, cele mai șocante declarații venind din partea fostului “fiu adoptiv” al lui Velea.

ADVERTISEMENT

Recent, Alex Velea a surprins lumea cu un vlog postat pentru foștii săi colaboratori, în care a încercat să calmeze spiritele. Dând dovadă de maturitate, cunoscutul artist a declarat că preferă să pună capăt prieteniei într-un mod amiabil.

La rândul lui, Mario Fresh, a avut o reacție neașteptată față de videoclipul lui Alex Velea. Acesta a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram cu tatuajul său cu ”GoldenBoy”, alături de un mesaj emoționant. Internauții s-au bucurat să vadă că artiștii încearcă să încheie rivalitățile și să gestioneze discuțiile într-o manieră corectă.

ADVERTISEMENT

”Am fost un GoldenBoy de la bun inceput si asa o sa raman, indiferent de drumul pe care mă va conduce viata. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios si foaaaarte lung, iar atunci cand am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost cate ceva de adaugat sau de schimbat in vlogul pe care l-a facut, dar e ok si asa… povestea suna diferit de la fiecare om implicat in treaba asta… Apreciez faptul ca a fost cerebral si incheie acest capitol asa frumos. Nu vreau sa merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunostinta si multumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! #13”, a scris Mario în dreptul postării sale de pe Instagram.

Se pare că gestul lui Mario a fost apreciată de fanii săi, care l-au asaltat cu diverse comentarii de laudă, mulți dintre ei menționând că ar trebui să îl învețe și pe prietenul său, Lino Golden, să adopte aceeași atitudine.

ADVERTISEMENT