News

Cum s-au îmbolnăvit 18 oameni de coronavirus după o petrecere surpriză! Bunici, nepoți, frați și verișori, cu toții în spital

30.06.2020 | 11:29
Cum sau imbolnavit 18 oameni de coronavirus dupa o petrecere surpriza Bunici nepoti frati si verisori cu totii in spital
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum s-au îmbolnăvit 18 oameni de coronavirus după o petrecere surpriză ținută în curtea unui membru al familiei. Astfel, într-o mare plină de contestatari și într-un moment în care virusul COVID-19 este pus la îndoială, lucrurile par să capete valențe dramatice în anumite zone.

Și cam așa s-a întâmplat și în Texas, un stat din SUA pe care românii îl cunosc mai degrabă pentru serialul Dallas, serial cu o audiență irepetabilă în 2020.

ADVERTISEMENT

Irepetabil este cuvântul pe care familia Barbosa l-a învățat fără doar și poate după un „party” de zile mari la care au participat bunici, adulți, copii, nepoți, frați, verișori. În puține cuvinte – întreg neamul.

18 oameni din aceeași familie, bolnavi de coronavirus după o petrecere surpriză!

De altfel, familia lui Ron Barbosa a ținut întotdeauna aproape. Fiind toți în jurul Dallas-ului, aceștia se vedeau aproape în fiecare zi. Așa că o petrecere surpriză a părut cea mai bună idee de pe pământ, în ciuda pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume.

ADVERTISEMENT

După un grătar de pomină și câteva zeci de beri băute au rămas în spate amintirile. Amintirile și o ușoară durere de cap. Mai întâi, totul a fost pus pe seama unei mahmureli, doar că lucrurile au luat o altă întorsătură cu trecerea timpului.

Trei dintre participanți au acuzat stări de rău și au ajuns la spital, acolo unde doctorii i-au internat de urgență. Tatăl lui Ron, 88 de ani, mama acestuia, 86 de ani și sora care era în plin proces de chimioterapie pentru cancer la sân au avut cel mai mult de suferit.

ADVERTISEMENT

“Toată lumea spune: ‘Oh, este familia mea. O să merg să-mi văd fratele. Îmi voi vedea vărul meu’ și cred că acesta este un cuvânt sigur”, a spus Ron Barbosa

„Vorbim despre o mare familie plină de iubire, care se reunește tot timpul la cină, iar asta s-a întâmplat doar să fie o cină pentru o zi de naștere surpriză”, a mai spus bărbatul, singurul care nu a participat.

ADVERTISEMENT

Ron Barbosa crede că nepotul său, care a găzduit petrecerea, a fost expus pentru prima dată la boală la locul de muncă și că a avut o tuse în ziua întâlnirii. La începutul zilei, unii dintre bărbații familiei au mers la golf împreună, iar acum Barbosa spune că este posibil să fie expuși atunci.

„Următorul lucru pe care îl știți, cei doi nepoți care trăiesc practic alături de el, au parte de aceeași tuse și diaree, dureri de corp și încep să se îmbolnăvească. Până pe 6 iunie au fost foarte multe simptome. De pe 9, oamenii devin cu adevărat, cu adevărat rău pentru ca de pe 13 iunie să aibă loc primele internări”, a mai spus Ron.

Răspândirea rapidă a coronavirusului în rândul familiei a avut loc pe măsură ce cazurile au explodat în Texas, ceea ce i-a determinat pe oficiali să elimine o mulțime din măsurile de relaxare. De remarcat că statul a înregistrat peste 130.000 de cazuri de COVID-19 și peste 2.200 de decese.

Experții în sănătate publică au sfătuit oamenii să evite orice contact strâns cu cei din afara gospodăriei lor, să poarte măști de protecție și să păstreze o distanță sigură față de ceilalți atunci când pleacă de acasă pentru a-i proteja pe cei care prezintă un risc mai mare de îmbolnăviri grave.

Barbosa nu a ezitat și a transmis și un mesaj pentru cei care pun la îndoială virusul“Mesajul meu este că dacă vei vedea o familie și ei nu locuiesc cu tine, pune-ți masca și păstrează distanța. Vreau ca toată lumea să fie alături de cei dragi.

Vreau doar ca toată lumea să fie precaută și să nu încerce să facă poze și selfie-uri cu un grup de 20 de oameni. Lucrul acesta îți poate face rău, nu e de joacă”, a mai spus acesta

 

ADVERTISEMENT
Tags: