Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Singura ofertă pe care o mai are Compagno în acest moment. „E vorba de un milion de euro”. Toate detaliile contractului

Andrea Compagno este la un pas de plecarea de la FCSB. FANATIK a aflat că italianul are o ofertă foarte tentantă din Kazahstan, însă există o singură problemă.
30.01.2024 | 11:45
Singura oferta pe care o mai are Compagno in acest moment E vorba de un milion de euro Toate detaliile contractului
Singura ofertă pe care o mai are Compagno în acest moment. „E vorba de un milion de euro”. Toate detaliile contractului. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali. Patronul FCSB vrea să scape cu orice preț de atacantul italian pentru care a plătit 1,5 milioane de euro și anunță că nu va mai fi la echipă.

Singura ofertă pe care o mai are Compagno în acest moment. „E vorba de un milion de euro”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Andrea Compagno mai are o singură ofertă în acest moment. Este vorba de Aktobe din Kazahstan, care îi oferă un salariu anual de 400.000 de euro:

ADVERTISEMENT

“O informație în exclusivitate aflată de colegii de la FANATIK. În acest moment, singura ofertă pentru Compagno este de la Aktobe. Doi ani de contract, 400.000 de euro pe an plus bonusuri, adică ajunge la 1 milion în doi ani.

Problema este că nu vrea soția. Este însărcinată. Kazahstanul este foarte departe și sunt discuții. Și atunci există șanse ca Gigi să rămână cu Compagno până la vară”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Nu mă mai interesează de Compagno. La revedere! Uită-l, uită-l!”

După victoria cu 3-0 obținută în fața Universității Craiova, Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că trebuie să uităm de Compagno la FCSB și îl dă oriunde:

“Nu mă mai interesează de el. Nu este problema mea Compagno. Costă 150.000 – 200.000 de euro. La revedere! Nu mă mai interesează de Compagno. La revedere! Uită-l, uită-l!

ADVERTISEMENT

S-a terminat! La revedere! Nu ştiu cât va fi, 150.000 – 200.000. Am trei oferte pentru el”, a spus Gigi Becali despre Andrea Compagno la FANATIK SUPERLIGA.

Compagno: “Eu nu vreau să fur bani de la Gigi Becali, să stau aici în vacanță”

Andrea Compagno a ajuns la FCSB în vara anului 2022. Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu pentru transferul italianului. Într-un interviu acordat pentru FANATIK în 2023, italianul a vorbit despre criticile pe care le primește de la patron:

ADVERTISEMENT

“La început a zis că aduce atacant care să provoace concurență, acum zice că aduce alt atacant în locul meu. Eu nu zic că greșește, am zis simplu că el hotărăște. E normal dacă nu e fericit! Eu nu vreau să fur bani de la Gigi Becali, să stau aici în vacanță”, a spus Compagno.

Singura ofertă pe care o mai are Compagno în acest moment. „E vorba de un milion de euro”

ADVERTISEMENT