Life

Cum să scapi de păianjeni în sezonul rece. Un fruct banal te scutește de această problemă

Elimină definitiv păianjenii toamna asta. Care sunt citricele care țin la distanță arahnidele care îți pot invada locuința.
13.10.2023 | 19:11
Cum sa scapi de paianjeni in sezonul rece Un fruct banal te scuteste de aceasta problema
Elimină definitiv păianjenii toamna asta. Care sunt citricele care țin la distanță arahnidele care îți pot invada locuința. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum să scapi de păianjeni în sezonul rece. Un fruct banal te scutește de această problemă deranjantă, fiind unul foarte folosit în bucătărie de gospodine, atât în preparate culinare, cât și în diverse băuturi răcoritoare.

Elimină definitiv păianjenii toamna asta. Care sunt citricele care țin la distanță arahnidele care îți pot invada locuința

Elimină definitiv păianjenii toamna asta. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt citricele care țin la distanță arahnidele care îți pot invada locuința. Ele se întâlnesc pe toate continentele, cu excepția Antarctidei.

ADVERTISEMENT

Pentru a te asigura că scapi complet de aceste insecte mici și deranjate trebuie neapărat să urmezi câteva sfaturi simple făcute publice de Mike Norton. Bărbatul este director de comerț și proiecte la Magnet Trade.

Specialistul susține că nu este nevoie de produse toxice, achiziționate din comerț și care nu dau rezultate. Tot ce îți trebuie este o plantă de lămâi în ghiveci pe care să o poziționezi în camera unde ai văzut pânze de păianjen.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la fel de bine funcționează și cojile acestor citrice care se pun la garniturile ferestrelor și ale ușilor. O altă soluție simplă, utilă și la îndemâna tuturor gospodinelor este uleiul de lămâie sau de mentă.

Păianjenii, speriați de uleiul de mentă

Păianjenii pot fi speriați extrem de rapid datorită uleiului de mentă care se amestecă cu foarte puțină apă. Soluția obținută se agită foarte bine și se păstrează într-un recipient cu pulverizator pentru a împrăștia lichidul mai ușor.

ADVERTISEMENT

Soluția se aplică în special la colțurile camerelor (jos și sus), în locurile întunecate din spatele dulapurilor, după diverse obiecte de mobiler din dormitor, după aragaz, frigider, sub pat sau canapea. Bonus, casa va mirosi plăcut.

Un alt ingredient care ține la distanță păianjenii este oțetul care se amestecă cu un strop de apă. Metoda aceasta îți va lua numai câteva secunde și unde mai pui că îți garantează eliminarea acestor insecte neplăcute.

ADVERTISEMENT

Se pulverizează în toate locurile unde nu pătrunde lumina. Amestecul de apă cu sare este ideal pentru a elimina păianjenii care obișnuiesc să stea pe florile din ghiveci. De asemenea, lumânările parfumate țin insectele departe de casă.

ADVERTISEMENT