Life

Cum să ștergi un mesaj trimis pe Whatsapp sau Facebook Messenger. Scapi de conversațiile nedorite cu acest truc

Cum să ștergi un mesaj trimis pe Whatsapp sau Facebook Messenger și să scapi de toate situațiile neplăcute la care ai putea ajunge.
23.03.2024 | 09:40
Cum sa stergi un mesaj trimis pe Whatsapp sau Facebook Messenger Scapi de conversatiile nedorite cu acest truc
Cum să ștergi un mesaj trimis pe Facebook sau Messenger. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum să ștergi un mesaj trimis pe Whatsapp sau Facebook Messenger. Așa scapi de toate problemele cauzate de neatenție. Nu va mai trebui să dai explicații dacă apeși pe „trimite” fără să verifici. Trucul este genial!

Cum ștergi un mesaj trimis pe Whatsapp

Mulțumită tehnologiei, nu mai este nevoie să așteptăm săptămâni întregi pentru a lua legătura cu cineva drag. Scrisorile s-au transformat în mesaje text, ce mai apoi s-au mutat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Însă, acest lucru vine la pachet și cu dezavantaje. Mai exact, din grabă, s-ar putea să transmiți o informație nepotrivită persoanei greșite și să-ți pui în pericol relațiile sau chiar cariera.

Nu este nevoie să treci prin aceste umilințe și situații neplăcute dacă știi cum să ștergi un mesaj pe Whatsapp. Opțiunea îți permite să scapi de cele trimise într-un grup sau într-o conversație individuală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dacă ești administratorul unui grup, poți elimina mesajele problematice ale altor utilizatori. Ulterior, în locul acestuia va apărea textul „mesajul a fost șters”. 

Cum să ștergi un mesaj trimis pe Whatsapp: selectează mesajul, apasă pe opțiuni > Ștergeți > Ștergeți pentru toți. La fel se procedează și în cazul administratorilor grupurilor existente în aplicație, conform site-ului oficial. 

ADVERTISEMENT

Cum ștergi mesaje expediate pe Facebook Messenger

În cazul Facebook Messenger este important să reții faptul că nu poți șterge toate conversațiile dintr-o dată, dar le poți elimina individual. În cazul aplicației pentru desktop, pașii pentru a scăpa de un text deja expediat sunt următorii.

Deschide conversația, apasă click dreapta pe mesajul sau fotografia pe care vrei să o ștergi, selectează șterge. Așa vei face ca anumite informații să nu mai fie disponibile pentru interlocutorul tău.

ADVERTISEMENT

De asemenea, amintim că Whatssapp, care face adesea schimbări importante, a introdus de puțin timp și opțiunea de a edita mesajele la scurt timp după ce le-ai trimis, putând astfel să remediezi anumite greșeli.

ADVERTISEMENT