News

Cum se apără Robert Negoiță după ce a fost filmat în timp ce se plimba cu bicicleta prin parcul IOR

20.04.2020 | 08:38
Cum se apara Robert Negoita dupa ce a fost filmat in timp ce se plimba cu bicicleta prin parcul IOR
ADVERTISEMENT

Primarul sectorului 3 Robert Sorin Negoiță a fost surprins în prima zi de Paște plimbându-se cu bicicleta prin parcul IOR din București, în ciuda faptului că acestea au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus. Edilul se apără și spune că doar verifica care este starea parcului.

Robert Sorin Negoiță s-a plimbat cu iubita în parc, pe biciclete, încălcând ordonanțele militare

Edilul sectorului 3 Robert Sorin Negoiță a profitat de vremea frumoasă din prima zi de Paște și a ieșit cu partenera sa de viața la o scurtă plimbare prin parcul IOR, pe biciclete. Primarul sectorului 3 care a încălcat ordonanțele militare date de autorități a fost surprins de o femeie care locuiește în apropierea parcului în cauză.

ADVERTISEMENT

Robert Negoiță a putut fi observat plimbându-se nestingherit alături de iubita sa. Primarul s-a echipat corespunzător pentru a face sport, și-a luat o pereche de pantaloni scurți de culoare albastră și o cămașă cu mânecă lungă. Femeia care l-a filmat pe edil a mărturisit că pesedistul avea inclusiv un coș pe picnic.

„Locuiesc lângă parcul IOR, sector 3. Astăzi, eram pe biciclete cu copiii pe lângă parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru că observasem doi bicicliști chiar în parc. Când ajung în dreptul nostru, îmi dau seama că era primarul sectorului 3, Robert Negoiță”, și-a început femeia dezvăluirea pe care o postat-o pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Posted by Lilia Stana on Sunday, April 19, 2020

Cum se apără primarul sectorului 3 Robert Negoiță

La scurt timp după ce filmarea cu primarul sectorului 3 a făcut înconjurul presei acesta a postat un mesaj pe una dintre paginile sale de socializare în care a explicat motivul plimbării sale prin parcul IOR.

Robert Negoiță a declarat că a dat o tură prin parc strict pentru a rezolva câteva chestiuni, constatând câteva lucruri care țin de mentenanță și care ar putea fi rezolvate rapid. Totodată, politicianul a postat și câteva imagini cu bănci rupte, copaci uscați și pavele care nu mai stau cum trebuie.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește coșul de picnic Robert Negoiță a mărturisit că acesta este special pentru pâinea uscată cu care a hrănit păsările din parc.

„În administrația locală, nu ai niciodată liber. Dimpotrivă, trebuie să te folosești de fiecare «fereastră» pentru a rezolva și chestiuni pentru care nu ai avut timp. Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta.

ADVERTISEMENT

Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone.

Mâine, am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare. Desigur, vă țin la curent.

PS: Pentru cei care confundă niște sacoșe cu pâine uscată cu un fel de coșulețe pentru picnic: da, am avut cu mine niște pâine uscată pe care am luat-o tocmai pentru a hrăni păsările din parcul nostru”, a scris edilul pe contul de Facebook.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: