Life

Cum se înțeleg Andreea Marin și Violeta, de fapt: ”Ne mai și ciondănim din când în când”

Andreea Marin și fiica ei Violeta au o relație specială. Asta nu înseamnă însă că între cele două nu apar și anumite neînțelegeri.
02.09.2023 | 21:44
Cum se inteleg Andreea Marin si Violeta de fapt Ne mai si ciondanim din cand in cand
Cum se înțeleg Andreea Marin și Violeta, de fapt. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Iar din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr, aceasta are și o fiică, pe Violeta. Cele două au reușit să își construiască o relație solidă, însă nici ”ciondănelile” nu lipsesc.

Cum se înțeleg Andreea Marin și Violeta, de fapt

Andreea Marin și Violeta au fost invitate în emisiunea lui Cătălin Măruță. Prezentatorul tv a vrut să afle cât de bine se înțeleg cele două. Iar răspunsul a fost unul cât se poate de emoționant.

ADVERTISEMENT

Când a fost întrebată despre cât de bine se înțeleg, Violeta și-a strâns în brațe mama. Andreea Marin însă a simțit nevoia să spună mai mult. „Destul de bine. (…) Ne mai și ciondănim din când în când”, a fost răspunsul vedetei.

De la ce pornesc certurile dintre cele două? Andreea Marin spune că diferențele de opinii sunt variate. Vedeta dezvăluie că Violeta are doar 15 ani, în schimb ea are o experiență mult mai vastă și vede pericolele cu mult mai bine.

ADVERTISEMENT

„Diferențele de opinii, pentru că la 15 ani nu poți să ai experiența pe care o are părintele la 40 și ceva de ani și nu vezi anumite pericole sau nu vezi anumite oportunități”, a explicat fosta prezentatoare de televiziune.

Cum reușesc să se calmeze cele două

La rândul ei, Violeta a povestit că cele două au dezvoltat un ”nou sistem”. Astfel, în momentul în care se ceartă, ies din cameră. De abia după ce se calmează se întorc una la cealaltă și vorbesc calm.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a confirmat și ea cele spuse de Violeta. Vedeta spune că amândouă sunt ”focoase”. Drept urmare, fiecare în parte își menține argumentele sale și se luptă pentru ele.

„Ai nevoie de o pauză de respirație. Suntem amândouă la fel de focoase, trebuie să recunosc. Ne ambalăm, dacă ținem la o idee o susținem până la capăt, ne luptăm pentru ea”, a povestit și Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Mai departe, Violeta a vorbit despre planurile ei de viitor. Tânăra vrea să studieze la Facultatea de Drept din Statele Unite ale Americii. Iar atât mama sa cât și tatăl său o susțin în acest demers.

De asemenea, Violeta i-a catalogat pe părinții ei ca fiind ”doi oameni puternici și frumoși”. Totodată, tânăra recunoaște că ambii sunt acolo pentru ea ori de câte ori are nevoie.

ADVERTISEMENT