Life

Cum se înțeleg cei doi copii ai Roxanei Vancea, deși sunt frați vitregi: „Milan a început grupa zero”

Cum se înțeleg cei doi copii ai Roxanei Vancea. Cei doi băieți sunt frați vitregi, cel mic fiind copilul de sânge al vedetei.
14.09.2023 | 23:55
Cum se inteleg cei doi copii ai Roxanei Vancea desi sunt frati vitregi Milan a inceput grupa zero
Cum se înțeleg cei doi copii ai Roxanei Vancea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg cei doi copii ai Roxanei Vancea, deși sunt frați vitregi. Fiul său cel mare a început grupa zero, iar cel mic va merge curând și la grădiniță.

Cum se înțeleg cei doi copii ai Roxanei Vancea

Roxana Vancea are doi copii, pe Milan și Zian. Fiul său cel mare este, de fapt, copilul soțului său dintr-o altă relație, dar aceasta îi iubește pe cei doi la fel de mult.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea și soțul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu au împreună un copil, pe Zian. Acesta împlinește doi ani în curând.

Chiar dacă sunt frați vitregi, cei doi se înțeleg de minune. Fiul cel mare este foarte protector cu Zian și îi arată mereu iubire.

ADVERTISEMENT

Acesta va merge și el în noiembrie la grădiniță, după ce va face doi ani.

Cei doi copii au o relație ca frații și nu numai că se iubesc, dar se și susțin. Desigur, Roxana Vancea nu ar putea fi mai fericită pentru că are doi copii buni!

„Milan a început grupa zero și este foarte încântat, iar Zian o să meargă din luna noiembrie la grădiniță, pentru că atunci împlinește doi anișori.

ADVERTISEMENT

Mă bucur foarte mult că se înțeleg amândoi și se iubesc tare. Plus că se susțin unul pe celălalt, Milan este foarte protector cu Zian că este mai mic. Îi dă de mâncare, îl schimbă, se joacă cu el când sunt în mașină și tot așa”, a declarat Roxana Vancea, pentru Click!

Ce a făcut Roxana Vancea vara aceasta

Roxana Vancea s-a distrat foarte bine cu cei doi copii în această vară. Au fost nu numai la mare, dar și la munte, la bunici sau în alte zone din țară.

ADVERTISEMENT

„Am avut o vară plină cu plimbări! Am fost pe la bunici, pe la munte, pe la mare, pe la Sibiu, pe la Vâlcea.

Am fost peste tot, iar săptămâna viitoare urmează să mai mergem într-o locație frumoasă în Breaza unde să ne distrăm cu toții”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT