Life

De ce se ceartă Elena Gheorghe cu soțul ei, Cornel. Artista nu a ascuns adevărul

Elena Gheorghe și Cornel au o relație sentimentală longevivă în care discuțiile sunt nelipsite ca în orice mariaj, dar care sunt motivele pentru care se contrazic.
29.06.2022 | 19:12
De ce se cearta Elena Gheorghe cu sotul ei Cornel Artista nu a ascuns adevarul
Care sunt motivele disputelor dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel. Dezvăluirile cântăreței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a spus de ce se ceartă cu partenerul de viață alături de care are doi copii. Artista nu a ascuns deloc adevărul, mărturisind că majoritatea discuțiilor contradictorii pleacă de la cariera sa muzicală.

Care sunt motivele disputelor dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel. Dezvăluirile cântăreței

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, se ceartă adesea din cauza profesiei pe care o are frumoasa blondină. Vedeta s-a maturizat și înțelege că trebuie să separe viața de familie de cea profesională și îi reușește destul de bine.

ADVERTISEMENT

„De cele mai multe ori, de la meserie, acolo apar scântei, pentru că fiecare vrea ceva: eu îmi doresc ca oamenii să înțeleagă muzica noastră, iar Cornel vrea ca muzica noastră să fie complexă.

Echilibrul dintre acestea două trebuie să fie perfect și atunci mai intervin contradicții, dar nu mai sunt atât de multe cum erau la început, ne-am mai maturizat și noi. De la începutul relației, avem o regulă: indiferent ce discuții avem pe plan profesional, când ajungem acasă, lăsăm la ușă problemele și suntem o familie.

ADVERTISEMENT

Ne mai certăm și de la copii, dar asta rar, pentru că nu ne băgăm unul peste celălalt, ne susținem opiniile în fața lor și, dacă nu suntem de acord cu vreo decizie, situație, o vorbim separat de ei și cădem la o înțelegere.

Copiii sunt niște mici escroci sentimentali și profită atunci când părinții se contrariază în fața lor”, a declarat frumoasa blondină într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe și Cornel, relație de 17 ani

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 17 ani, artista având timp și pentru a petrece în doi. În timpul vacanțelor fără copii recunoaște că nu există certuri, ba chiar se simte ca în luna de miere.

„Când suntem în vacanță singuri, nu ne certăm niciodată, avem impresia că suntem în luna de miere, chiar și după 17 ani, tocmai de aceea, la ceva timp, ne mai luăm două zile libere doar pentru noi, să ne regăsim și să ne acordăm timp.

ADVERTISEMENT

 Lăsăm de la noi și unul, și celălalt, depinde de cine e nervos. Cel nervos are prioritate să vorbească, să se descarce. După ce se calmează, timp în care celălalt se abține să spună toate cele.

Se caută un moment oportun pentru a se clarifica lucrurile. Ăsta e un secret pe care l-am învățat de la ai mei”, a completat artista, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT