Life

Cum se înțeleg Teo Trandafir și fiica ei, Maia, de fapt. Ce s-a schimbat în relația celor două

Multe lucruri s-au schimbat în relația dintre Teo Trandafir și fiica ei, Maia. Vedeta a vorbit deschis despre modul în care se înțeleg cele două acum.
18.03.2024 | 11:33
Cum se inteleg Teo Trandafir si fiica ei Maia de fapt Ce sa schimbat in relatia celor doua
Cum se înțeleg Teo Trandafir și fiica ei, Maia, de fapt. Sursă foto: Facebook, captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, au o relație cât se poate de specială. Chiar și așa, vedeta recunoaște că s-au schimbat anumite lucruri în ultimii ani. Spre exemplu, cele două nu mai petrec la fel de mult timp împreună.

Cum se înțeleg Teo Trandafir și fiica ei, Maia, de fapt

Maia, fiica lui Teo Trandafir are aproape 20 de ani și de asemenea are și planuri de viitor. Iar vedeta o susține pe fiica ei în toate alegerile sale și este mândră de ea. Recunoaște însă că timpul petrecut împreună devine din ce în ce mai scurt.

ADVERTISEMENT

Ce s-a mai schimbat în relație dintre Teo Trandafir și fiica ei, Maia? Prezentatoarea tv recunoaște că fiica ei a suferit o transformare într-adevăr. Acesta nu își amintește însă cum era la ea la vârsta ei, dar știe că era concentrată mult pe învățătură.

„Nu îmi mai aduc cum eram când eram de vârsta ei. Ce îmi aduc aminte este că învățam ca apucata, pentru că eram la arabă, era ceva nou și nu aveam cum să parafrazez, ori știam, ori nu știam cuvintele. Îmi aduc aminte că învățam de dimineața până seara, până la burnout”, a povestit Teo Trandafir, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Maia a devenit ”un adult cu propriile planuri”

Și totuși ce s-a schimbat mai în relația dintre Teo Trandafir și fiica ei Maia? Vedeta spune că acum, fiica sa a devenit un adult cu propriile planuri, astfel că cele două nu mai petrec atât de mult timp împreună.

Mai mult de atât, vedeta e conștientă că lucrurile se vor tot schimba, iar ea nu are ce să facă. Nu vrea să o ia pe Maia din drumul ei, la fel cum o făcea odată și acceptă toate aceste schimbări.

ADVERTISEMENT

„Acum nu mai avem atâta timp. Maia este într-o perioadă de căutări și eu nu pot să o iau din drumul ei ca să o duc la mall, ca altădată. Lucrurile se schimbă și cu toții trebuie să înțelegem acest lucru.

Mi se pune des această întrebare, dar oamenii trebuie să înțeleagă că Maia în curând are 20 de ani. Este un adult cu propriile planuri”, a mai adăugat aceasta în interviul acordat.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir ia în calcul ca fiica ei să îi ascundă anumite lucruri. Pe de altă parte, aceasta dezvăluie că știe cum să pună problema, astfel încât cele două să poată comunica cât se poate de bine.

ADVERTISEMENT