Fotbal international

Cum se relaxează Cristiano Ronaldo alături de iubita sa Georgina. Poza care a „rupt” Instagramul

12.02.2021 | 16:10
Cum se relaxeaza Cristiano Ronaldo alaturi de iubita sa Georgina Poza care a rupt Instagramul
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are parte de momente de relaxare alături de iubita sa Georgina, starul portughez postând pe rețele de socializare o poză în care apare alături de partenera sa. În scurt timp, fanii de pe internet au reacționat, ajungând la peste 9 milioane de aprecieri.

Conform cotidianului spaniol AS, fotbalistul în vârstă de 36 de ani a cunoscut-o pe Georgina Rodriguez în 2016, pe vremea când aceasta lucra într-un magazin din Madrid.

ADVERTISEMENT

La începutul lui 2017, cei doi și-au oficializat relația, moment în care s-au mutat împreună. Născută în micuțul oraș Jaca, la 450 de kilometri de Madrid, Georgina s-a mutat în Bristol cu familia sa la o vârstă fragedă.

Cum se relaxează Cristiano Ronaldo alături de iubita sa Georgina. Poza care a „rupt” internetul

Cristiano Ronaldo nu s-a abținut să împărtășească pe rețele de socializare cum își petrece timul alături de Georgina Rodriguez, iar poza cu cei doi aflați pe o pârtie de schi, a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 10 milioane de like-uri.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Georgina Rodriguez a fost impresionată de Cristiano Ronaldo încă din primul moment în care cei doi s-au întânlit, rememorând cu plăcere acel moment: “Fizicul său, frumusețea sa mi-au atras imediat atenția. Tremuram când se uita la mine, dar în același timp o scânteie de dragoste s-a aprins.

Sunt foarte timidă iar asta m-a făcut să am un moment de blocaj în fața unei persoane care prin statura sa mi-a intrat în suflet. Apoi, felul în care Cristiano se poartă cu mine, cum are grijă de mine și cât de mult mă iubește au făcut ca această relație să funcționeze”, a declarat Georgina Rodriguez.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, pe locul 3 în topul marcatorilor all-time pentru echipele de club

Conform Federației Internaționale de Istorie și Statistică a Fotbalului, IFFHS, Cristiano Ronaldo este pe locul 3 în topul marcatorilor all-time pentru echipele de club. Portughezul a marcat 661 de goluri pentru toate echipele la care a evoluat în cariera sa.

Pe primele două poziții în acest clasament se regăsesc doi brazilieni. Romario, fostul mare atacant al Barcelonei, este lider cu 689 de goluri fiind urmat de legendarul Pele. Triplul campion mondial cu naționala Braziliei are 684 de reușite în întreaga sa perioadă de activitate.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost de curând numit în Top 10 cei mai mari sportivi din toate timpurile. “Un atlet suprem și un competitor fenomenal. Cristiano este cel mai mare fotbalist care a intrat vreodată pe un teren de fotbal”, a declarat Piers Morgan.

ADVERTISEMENT