Sport

Cum se relaxează jucătorii FCSB în cantonamentul de lux din Antalya. Omrani, Edjouma și Dawa au făcut spectacol. Video

Billel Omrani, Malcom Edjouma și Joyskim Dawa au găsit noi modalități să se relaxeze în cantonamentul de la Belek (Turcia).
10.01.2023 | 09:48
Cum se relaxeaza jucatorii FCSB in cantonamentul de lux din Antalya Omrani Edjouma si Dawa au facut spectacol Video
FCSB efectuează un cantonament la Belek în perioada 8-20 ianuarie. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns în Antalya, unde va efectua un stagiu de pregătire între 8 și 20 ianuarie, la un complex de lux din stațiunea Belek.

„Brigada franceză” de la FCSB, spectacol în cantonamentul de la Belek

Billel Omrani, Malcom Edjouma și Joyskim Dawa se înțeleg excelent și sunt aproape tot timpul împreună la FCSB. La fel stau lucrurile și în cantonamentul din Antalya, iar cei trei jucători vorbitori de limba franceză își petrec timpul liber între ei.

ADVERTISEMENT

Edjouma i-a filmat pe Omrani și Dawa în timp ce aruncau mingi la un coș de baschet. Cei doi trebuiau să acumuleze cât mai multe puncte într-un interval scurt timp.

Mijlocașul defensiv al FCSB s-a amuzat pe seama lui Billel Omrani, care a reușit foarte puține coșuri, în timp ce Joyskim Dawa a reușit să marcheze mai mult decât atacantul FCSB: 56 de puncte, față de 32.

ADVERTISEMENT

Vârful francez ar face bine să fie mult mai eficient în fața porții, deoarece a intrat deja pe lista neagră a lui Gigi Becali. Billel Omrani a marcat doar un gol în 11 meciuri la FCSB, reușind și două pase decisive.

Malcom Edjouma, Billel Omrani și Joyskim Dawa au legat o prietenie strânsă și sunt nedespărțiți în vestiar și la antrenamente.

ADVERTISEMENT
Billel Omrani, Malcom Edjouma și Joyskim Dawa la antrenamentul FCSB din Antalya
Billel Omrani, Malcom Edjouma și Joyskim Dawa la antrenamentul FCSB din Antalya

FCSB, cazată la un complex de lux din Belek. Va juca două meciuri amicale în cantonamentul din Antalya

FCSB este cazată în complexul de cinci stele Regnum Carya, folosit de echipe mari: Galatasaray, Fenerbache sau chiar naționala Turciei. La acest hotel au fost cazați și liderii G20. Complexul deține un centru spa luxos, saună, baie de aburi, trei piscine și camere cu vedere la Mediterană. Resortul are nu mai puțin de șapte restaurante diferite, dar și o piscină cu valuri.

Pentru FCSB e deja o tradiție ca în pauza competițională să se pregătească în Turcia, mai exact la Belek, în regiunea Antalya. Jucătorii FCSB au fost și ei impresionați de condițiile excelente de care au parte și au postat mai multe fotografii de la hotel.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României va disputa în Antalya două meciuri amicale: cu Pogon Szczecin, pe data de 15 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României) și cu Rakow Czestochowa, pe data de 6 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României).


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT