Life

Cum se simte Elena Merișoreanu după infectarea cu Covid-19. Noi informații despre starea artistei

Cum se simte Elena Merișoreanu după infectarea cu Covid-19. Artista a oferit noi informații despre starea ei de sănătate.
26.09.2021 | 21:36
Cum se simte Elena Merișoreanu după infectarea cu Covid-19. Noi informații despre starea artistei
Cum se simte Elena Merișoreanu după infectarea cu Covid-19. Noi informații despre starea artistei. Sursa foto: libertateapentrufemei.ro
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu (72 de ani) a vorbit despre cum se simte după infectarea cu Covid-19. Interpreta de muzică populară se află, în continuare, internată la „Matei Balș”, unde primește îngrijirile medicale de care are nevoie.

Artista s-a vaccinat anti-Covid și nu ar fi crezut că se va îmbolnăvi. Inițial, aceasta credea că are doar o simplă răceală. Cântăreața crede că interacțiunile cu oamenii de la evenimentele la care a cântat au fost cauza infectării.

Cum se simte Elena Merișoreanu după infectarea cu Covid-19

Elena Merișoreanu a dezvăluit cum se simte după ce s-a infectat cu Covid-19, în urmă cu o săptămână. Artista se află și acum la spital, unde ar putea să mai rămână încă o săptămână.

ADVERTISEMENT

Interpreta nu și-a imaginat că s-ar putea infecta cu coronavirus, din moment ce s-a vaccinat. Din fericire, imunizarea a ajutat-o să nu aibă simptome grave ale bolii.

Vedeta nu a făcut febră, dar s-a simțit foarte rău, iar saturația i-a revenit. Cântăreața este fericită că a venit la timp la spital și că are o formă relativ ușoară.

ADVERTISEMENT

„Sunt încă în spital, cred că mai mă țin o săptămână. Acum au venit fetele, asistentele, și mi-au luat din nou analizele. Nu am făcut deloc febră, mi-a fost însă foarte rău, saturația mi-a revenit.

Am avut și plămânul afectat, cam 8 la sută. Bine că am venit la timp la spital. Eu credeam că sunt răcită, că făcusem vaccinul. Nu mi-am închipuit că am Covid!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

În luna martie, soțul Elenei Merișoreanu, Viorel Croitoru, a fost infectat cu SARS — CoV – 2. Acesta a fost internat la Spitalul „Victor Babeș” timp de două săptămâni.

De unde s-a infectat cântăreața

Recent, cântăreața a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că s-a infectat la filmările sau evenimentele la care a avut cântări, unde a interacționat cu multe persoane.

ADVERTISEMENT

„E o boală parșivă și asta. Deși am făcut Pfizer, amândouă dozele… Am făcut o formă nici foarte agresivă, nici ușoară. Sunt aici, îmi fac perfuzii. E bine sa fiu sub observație.

Nu poți să te joci cu asa ceva. E foarte aglomerat, personalul este foarte responsabil. Aseară am ajuns, de vreo 4 – 5 zile sunt răcită, nu mai aveam miros, gust. Am chemat salvarea, că nu e glumit.

ADVERTISEMENT

E de unde am luat? De la filmări sau de la evenimente, că știți cum e… Toți să te pupe, să facă poze…”, a explicat artista pentru FANATIK.

Elena Merișoreanu a avut probleme de sănătate și în luna mai. În urma unei ecografii abdominale, aceasta a aflat că suferă de pietre la fiere.

Cântăreața a fost nevoită să se opereze de urgență la acel moment și lucrurile nu ar fi mers foarte bine dacă ar fi amânat intervenția.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri