Life

Cum și-a isterizat fanii din Bangladesh Otilia Bilionera? Ce a făcut vedeta pentru prima dată: “M-au primit ca pe un adevărat star!”

Frumoasa artistă Otilia Bilionera a fost primită în Bangladesh ca un adevărat star. Vedeta a făcut furori cu un costum tradițional de culoare roșie din țara aceasta.
31.07.2022 | 23:02
Cum sia isterizat fanii din Bangladesh Otilia Bilionera Ce a facut vedeta pentru prima data Mau primit ca pe un adevarat star
Otilia Bilionera s-a simțit ca un star în Bangladesh. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a ajuns cunoscută până în Bangladesh, unde a făcut furori cu frumusețea ei. Chiar dacă este despărțită de iubit, la concert, artista a fost primită ca un adevărat star și toți bărbații i-au căzut la picioare! Solista a intrat la inima lor după ce a îmbrăcat un costum tradițional de culoare roșie.

Otilia Bilionera a fost primită ca un adevărat star în Bangladesh! Ce a făcut pentru prima dată

Otilia Bilionera, care a participat la ultima ediție Survivor, a susținut primul ei concert departe de casă, respectiv în Bangladesh, în data de 23 iulie. Aceasta a fost și prima apariție a solistei în Asia de Sud, acolo a văzut cât de mulți fani are.

ADVERTISEMENT

La acest concert, Otilia Bilionera, care acum nu are un iubit, a fost însoțită, pentru prima dată, de mama sa. În plus, după concertul din Dhaka, pagina de Facebook a cântăreței a crescut cu aproape 400.000 de urmăritori.

”Chiar am simțit iubirea lor, mai ales pe scenă. Au venit în număr foarte mare la concert. Aproape 15.000 de persoane au cumpărat bilet ca să mă vadă. Nu știam că am atât de mulți fani în această țară. M-au primit ca un adevărat star.

ADVERTISEMENT

Să mergi în Bangladesh e ca și cum ai merge pe altă planetă. Totul este foarte diferit. Ce m-a impresionat cel mai mult este faptul că încă țin la tradițiile lor, sunt foarte tradiționaliști, femeile încă poartă acele haine, cum vedem în filme.

Lucru care la noi nu prea se mai întâmplă. Nu vezi femei îmbrăcate în port popular, așa cum era pe vremuri, însă la ei acest lucru este foarte obișnuit”, a declarat Otilia într-un interviu pentru Click!.

ADVERTISEMENT

A îmbrăcat un sari de culoare roșie

Fani au văzut-o îmbrăcată în sari. Atât de mult le-a plăcut, încă poza aceea a adunat mii de tag-uri, multe meme-uri, de asemenea.

Solista susține că atunci când merge să cânte în țări mai conservatoare face tot posibilul să se îmbrace î așa felt, să nu se vadă pielea.

ADVERTISEMENT

”Aici nu am fost nici prea sexy, nici prea îmbrăcată, pentru că am vrut ca oamenii să mă perceapă ca pe un artist internațional, european”, a mai spus ea.

Ea a explicat de ce și-a luat cu ea mama la concertul din Bangladesh. ”
”E prima dată când o iau pe mama cu mine. Am vrut să vadă și ea cum sunt primită în alte țări și cât de iubită sunt. Am vrut să simtă și ea, pe pielea ei, ceea ce simt eu!”, a mai declarat Otilia Bilionera, care și-a isterizat fanii la primul ei concert.

ADVERTISEMENT
Tags: