Life

Cum și-a salvat Diana Dumitrescu relația cu soțul după ce a născut: “Am avut o perioadă de dezechilibru”

Cum a reușit Diana Dumitrescu să-și salveze relația cu soțul după ce a născut. Cei doi sunt împreună de ani buni și au un băiețel.
05.01.2023 | 23:56
Cum sia salvat Diana Dumitrescu relatia cu sotul dupa ce a nascut Am avut o perioada de dezechilibru
Diana Dumitrescu a povestit cum și-a salvat căsnicia. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Diana Dumitrescu a vorbit despre cum a reușit să salveze relația cu soțul ei după ce a devenit mamă. Vedeta este împreună cu Alin Boroi de ani buni, alături de care are un fiu.

Diana Dumitrescu, despre cum și-a salvat căsnicia după nașterea copilului

Cu ani în urmă, Diana Dumitrescu era cunoscută pentru rolurile din telenovele românești în care a jucat. Printre acestea se numără și Păcatele Evei, Regina, Aniela, Iubire și onoare, Pariu cu viața și Îngeri pierduți.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, Diana Dumitrescu s-a retras din lumina reflectoarelor. De șapte ani trăiește o poveste de dragoste cu Alin Boroi.

Înainte de actualul soț, actrița a fost căsătorită cu Ducu Ion, fiul producătoarei Ruxandra Ion, dar cei doi au divorțat în 2013.

ADVERTISEMENT

Actrița a vorbit despre căsnicia ei și cum a reușit să o salveze, după nașterea copilului. Diana Dumitrescu a explicat cât de importantă este înțelegerea dintre parteneri după ce femeia aduce pe lume un copil.

Totodată, este foarte important ca între parteneri să existe comunicare și intimitate.

“Este foarte important să păstrezi o relație apropiată cu soțul, să comunici, să ai intimitate cu soțul tău. Pentru că dacă nu, ca orice relație, se pierde, se distruge.

ADVERTISEMENT

Plus că prima perioadă în care apare copilul și schimbările intervin nu doar pentru mamă, ci și pentru tată, trebuie și el să înțeleagă femeia mai ales că e plină de hormoni.

Dar și femeia trebuie să fie atentă la nevoile soțului. Este foarte greu și noi am trecut printr-o perioadă mai dificilă, în care era așa ‘e bine, nu e bine, ce se întâmplă cu noi’.”, a declarat vedeta pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

După ce s-a născut fiul lor, Diana Dumitrescu și soțul ei au făcut tot posibilul să petreacă timp împreună. Cei doi au plecat în vacanțe fără copil și au avut discuții în cuplu.

“Ne-am luat timp pentru noi, am mai plecat în weekend în doi, ne-am reconectat, e foarte important.

Vorbesc nu numai de intimitatea sexuală, ci vorbesc și de intimitatea ca și cuplu, să stai de vorbă, să povestești alte lucruri ce nu țin de copil.”, a mai spus ea.

Cum s-a schimbat viața Dianei Dumitrescu după ce a născut

Viața Dianei Dumitrescu s-a schimbat foarte mult de când l-a adus pe lume pe fiul ei și al actualului partener. Vedetei i-a fost greu la început, ea fiind o persoană care socializa și ieșea des la evenimente.

După ce a născut, blondina a avut parte de un dezechilibru, dar lucrurile s-au schimbat acum.

Deși recunoaște că s-a obișnuit mai greu cu rolul de mamă, actrița spune că acum ar alege să stea acasă, alături de fiul ei, Carol-Anton, decât să meargă la vreun eveniment.

“Am făcut un copil, am devenit mamă, schimbarea a avut loc în această perioadă de trei ani destul de dificili.

Mi-a fost foarte greu la început, tocmai pentru că eram o persoană mondenă și îmi plăcea să socializez, să ies foarte mult în oraș, să vorbesc cu oameni și așa mai departe. 

Și am avut o perioadă de dezechilibru, în care nu eram sigură ce se întâmplă – vreau, nu vreau, îmi place, nu-mi place.

Dar acum, în momentul față, aș alege să fiu acasă cu copilul meu decât la un eveniment.”, a mai spus Diana Dumitrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: