Life

Diana Dumitrescu, adevărul despre mariajul cu Alin Boroi. Ce se întâmplă, de fapt, după 7 ani de relație

Diana Dumitrescu, detalii din căsnicia cu Alin Boroi. Cum s-au schimbat după 7 ani împreună și venirea pe lume a unui copil.
17.11.2022 | 23:25
Diana Dumitrescu adevarul despre mariajul cu Alin Boroi Ce se intampla de fapt dupa 7 ani de relatie
Diana Dumitrescu, detalii din căsnicia cu Alin Boroi. Cum s-au schimbat după 7 ani împreună. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre mariajul cu cel de-al doilea soț. Ce se întâmplă, de fapt, după 7 ani de relație. Renumita actriță din Păcatele Evei și Aniela a făcut mai multe dezvăluiri.

Diana Dumitrescu, detalii din căsnicia cu Alin Boroi. Cum s-au schimbat după 7 ani împreună

Diana Dumitrescu simte că povestea de dragoste cu Alin Boroi s-a schimbat radical în ultima perioadă. Vedeta a devenit mai responsabilă odată cu înaintarea în vârstă, dar și după ce l-a născut pe fiul său, Carol-Anton.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare a emisiunii Mireasa are numeroase momente de tandrețe și de libertate alături de partenerul de viață. Totul este așezat, artista fiind ajutată și de experiența primului mariaj și a divorțului de Ducu Ion.

„Este o relație așezată, acum. A trecut și mult timp, suntem împreună de 7 ani. Cred că copilul ne responsabilizează foarte mult ca părinți și ca indivizi. Și el și eu avem alte priorități, încercăm să le stabilim.

ADVERTISEMENT

Mai avem momente când vrem să mai scăpăm, să mai fugim, să mergem la discotecă, să dansăm pe mese, dar tot noi a doua zi spunem ce pierdere de timp, mai bine stăteam acasă cu copilul.

Totul se așază, din punctul meu de vedere totul s-a așezat. Eu sunt la a doua căsătorie, soțul meu are 41 de ani, eu fac 39. Suntem în altă categorie de vârstă, altă perioadă de viață”, a declarat Diana Dumitrescu în podcast-ul Detectorul de minciuni, moderat de Oana Radu.

ADVERTISEMENT

Diana Dumitrescu, despre mariajul de 7 ani cu Alin Boroi

Diana Dumitrescu are o relație liniștită, dar în același timp foarte puternică, chiar dacă mai sunt situații în care este nevoită să facă compromisuri. Vedeta se gândește prima oară la binele propriu și apoi al copilului.

Totodată, actrița se bazează foarte mult pe încrederea în partenerul de viață, Alin Boroi. Cei doi au construit o familie reușită, frumoasa blondină putând trece și peste infidelitate.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, nu se pune problema să fie înșelată, dar este perfect conștientă că ispita este foarte mare în ziua de azi.

ADVERTISEMENT