Life

Soția lui Florin Dumitrescu își serbează ziua de naștere. Declarația de dragoste făcută de juratul Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu și Cristina s-au cunoscut în urmă cu 12 ani. Cei doi au împreună două fiice, iar povestea lor de dragoste este una demnă de invidiat.
31.10.2022 | 21:43
Sotia lui Florin Dumitrescu isi serbeaza ziua de nastere Declaratia de dragoste facuta de juratul Chefi la Cutite
Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a împlinit 39 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Omul potrivit la locul potrivit. Cam așa se poate descrie povestea de dragoste dintre Cristina și Florin Dumitrescu, juratul emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1.

Florin Dumitrescu și Cristina sunt împreună de 12 ani

Cristina a mers în urmă cu 12 ani la un restaurant unde Florin Dumitrescu era bucătar. Cei doi s-au plăcut și iată că în 2014 au avut și nunta.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut ani buni de atunci, se pare că juratul Chefi la Cuțite își iubește în continuare soția la fel de intens și are grijă să o și surprindă.

Acum, Cristina a împlinit 39 de ani, iar Florin Dumitrescu i-a făcut o adevărată declarație de dragoste.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la Cuțite a publicat mai multe imagini alături de soția, alături de un mesaj cât se poate de emoționant. Florin Dumitrescu spune că o iubește pe Cristina, îi dorește tot binele din lume și de asemenea, speră ca aceasta să fie cât se poate de fericită.

Florin Dumitrescu, declarație de dragoste pentru soția sa

”La mulți ani, Cristina! Avem 12 aniversări petrecute împreună, de vis, alături de oameni dragi. De vreo 9 încoace, plini de magie lângă puii noștri.

ADVERTISEMENT

Draga mea soție, îți doresc tot binele din lume, să fii fericită așa cum meriți, să îți fie viața o vară fără sfârșit, iar atunci când îți apare o lacrimă să îți aduci aminte că totuși știi să zâmbești cu tot sufletul”, este mesajul postat de Florin Dumitrescu.

Juratul Chefi la Cuțite a vrut să profite de aniversarea soției sale așa că și-a cerut scuze și pentru că a pierdut banii la criptomonede, însă speră că va reuși să îi recupereze alături de ea.

ADVERTISEMENT

Finalul postării este cu atât mai interesant, pentru că bucătarul dă de înțeles că dacă ar fi să se căsătorească din nou, tot pe Cristina ar alege-o.

”Te iubesc mult și te rog să mă ierți că am pierdut bani în crypto, dar știu și am încredere că mă vei ajuta să îi recuperăm din altele. Draga mea, te iubesc mult La mulți ani! P. S. Vrei sa fii soția mea?”, a mai scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Să nu uităm că și juratul de la Antena 1 a avut parte de o urare pe măsuri din partea soției sale, de ziua lui.

ADVERTISEMENT