Life

Cum ține Gheorghe Turda legătura cu soția, la 13 ani de când a murit: “Îmi apare chipul ei în față”

Gheorghe Turda a dezvăluit cum ține legătura cu soția sa, la 13 ani de când a murit. Cântărețul are un ritual pe care îl respectă mereu.
17.10.2022 | 08:15
Cum tine Gheorghe Turda legatura cu sotia la 13 ani de cand a murit Imi apare chipul ei in fata
Cum ține Gheorghe Turda legătura cu soția decedată. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda încă suferă și acum după ce și-a pierdut soția, în urmă cu 13 ani, însă încearcă să țină cumva legătura cu ea.

Gheorghe Turda a explicat cum ține legătura cu soția decedată

Interpretul de muzică populară și Elisabeta Turda au fost căsătoriți din 1977 până în 2009, atunci când femeia s-a stins din viață. Artistul nu a trecut peste pierderea ființei iubite și nici nu mai are încredere în femei.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a dezvăluit că merge regulat la mormântul soției sale, acolo unde duce flori și spune rugăciuni.

Fostul partener al Nicoletei Voicu are un ritual care îl ajută să o simtă mai aproape pe Elisabeta, chiar dacă a trecut în neființă cu mult timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda se închină și se roagă de fiecare dată când pleacă de acasă, iar chipul soției îi apare în cale.

“Singurătatea ucide.(…) Soția mea a fost o sfântă, din punctul meu de vedere ca familist.(…) Am știut să-mi păstrez familia, integritatea familiei.

ADVERTISEMENT

(…) Nu pot să ajung acasă și să nu mă duc cu cel puțin o floare la mormânt și o lumânare. Am visat-o de foarte multe ori și chiar recent am visat-o.

Întotdeauna mă închin în fața ușii când plec la drum și în secunda următoare îmi apare chipul ei în față.”, a explicat Gheorghe Turda la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gheorghe Turda despre femei

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au avut o relație tumultoasă, care s-a terminat în urmă cu trei ani. După despărțire, cei doi nu au ținut legătura și nici nu își doresc acest lucru, după cum a declarat cântăreața.

Interpretul de muzică populară nu are de spus prea multe cuvinte de laudă la adresa femeilor.

Gheorghe Turda consideră că femeile nu mai pun preț pe iubire în ziua de astăzi. Artistul nu mai vrea să aibă alte relații amoroase în viitor.

“Femeile din ziua de astăzi nu prea sunt corecte într-o relație. Chiar m-am lecuit și acum voi fi și sunt un tip foarte circumspect din punctul ăsta de vedere.”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT