News

Cum va arăta parcul tematic de Crăciun pe care îl fac organizatorii UNTOLD și Neversea în București. Primele imagini sunt uluitoare

Primăria Sectorului 6 pregătește o surpriză de proporții pentru bucureștenii care apreciază atmosfera unui parc tematic de Crăciun creat conform celor din Occident.
25.10.2022 | 15:10
Așa va arăta parcul tematic de Crăciun din Drumul Taberei. Foto: captură YouTube – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Astfel, în Drumul Taberei va fi amenajat acest parc tematic de Crăciun la standarde occidentale, așa cum se poate observa și în galeria foto de mai sus.

Cel mai frumos parc tematic de Crăciun din București

Ridicarea acestui spațiu dedicat sezonului rece revine organizatorilor celebrelor festivaluri UNTOLD și Neversea. Dacă totul decurge conform înțelegerii dintre Primăria Sectorului 6 și reprezentanții citați mai sus, la 25 noiembrie este programată deschiderea.

ADVERTISEMENT

Parcul tematic de Crăciun va funcționa până la data de 27 decembrie. Conform simulărilor grafice, aspectul parcului Drumul Taberei se va schimba foarte mult și totul va fi transformat într-un peisaj de basm.

Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă. UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București.

ADVERTISEMENT

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor.

Accesul va fi gratuit

Universul Untold se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia Untold își va face simțită prezența în București”, au transmis organizatorii în comunicatul de presă.

ADVERTISEMENT

Organizatorii acestui parc tematic de Crăciun au mai spus că amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Având în vedere cât de frumos va fi amenejat locul, sunt așteptați vizitatori din toată țara, nu doar din București.

De cealaltă parte, obiectivul exprimat de reprezentanții Primăriei Sectorului 6 a fost clar: parcul tematic de Crăciun Drumul Taberei trebuie să devină cel mai vizitat loc pe perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește finanțarea proiectului, trebuie spus că totul se va face cu fonduri private. De asemenea, va fi încheiat un contract de închiriere de spațiu cu Primăria Sectorului 6. Accesul va fi gratuit, iar mai multe detalii despre programul evenimentelor urmează să fie detaliat în perioada următoare.

 

 

ADVERTISEMENT